آیین معارفه دکتر پژمان شفیعی به عنوان شهردار صدرا برگزار شد


    
تعداد بازدید: 15
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1405/5/26

آیین معارفه دکتر پژمان شفیعی، شهردار جدید صدرا، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهری، کارکنان شهرداری، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از شهروندان صدرا برگزار شد.

 

شهردار صدرا: تنها انگیزه‌ام برای پذیرش مسئولیت، خدمت به مردم و پیگیری مطالبات بر زمین‌مانده است

شهردار جدید صدرا در این مراسم با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: آغاز مسئولیت و امانتداری در شهر صدرا همزمان با این ماه را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم با عنایت خداوند متعال و توسل به اهل بیت(ع)، بتوانیم مسیر روشن و موفقی را در این شهر دنبال کنیم.

وی ضمن قدردانی از رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا برای اعتماد به وی، افزود: در تمام جلساتی که طی این مدت با شورای اسلامی شهر داشتیم، تنها موضوعی که ما را برای پذیرش این مسئولیت راغب کرد، «مردم صدرا» بود و امیدواریم این مسیر را با قدرت و جدیت برای مردم و مطالبات بر زمین‌مانده آنان ادامه دهیم.


مسئولیت در صدرا؛ آغاز یک تعهد جدید

شهردار صدرا با بیان اینکه این مراسم را نباید صرفاً آیین معرفی یک شهردار جدید دانست، گفت: این جلسه، آغاز یک تعهد جدید و یک فصل تازه در برابر مردم عزیز و گرانقدر صدراست.

شفیعی با اشاره به ظرفیت‌های شهر صدرا اظهار کرد: صدرا ظرفیت‌های بی‌بدیلی دارد و به تعبیر من «شهر فرصت‌ها» است؛ شهری جوان که باید از ظرفیت‌های آن به بهترین شکل استفاده کرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به مسائل و نیازهای روزمره شهروندان افزود: ممکن است شهر صدرا به جوان و جدید بودن خود افتخار کند، اما در برخی حوزه‌ها همین شهر جوان با نشانه‌هایی از فرسودگی مواجه است و باید برای این مسائل چاره‌اندیشی کرد.

 

تصمیم‌گیری برای محلات با حضور مستقیم مردم

شهردار صدرا با تأکید بر مردم‌محوری در مدیریت شهری گفت: در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محلات شهر صدرا در کنار مردم حضور پیدا می‌کنیم و برای هر محله با مشارکت خود مردم تصمیم‌گیری خواهیم کرد و این تصمیمات را نیز صورت‌جلسه می‌کنیم.

وی ادامه داد: معتقدیم مدیریت شهری باید صدای مردم را مستقیماً بشنود و برنامه‌های خود را بر اساس نیازهای واقعی محلات تنظیم کند.

شفیعی همچنین بر توسعه تعامل با دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد تعامل خود را با دستگاه‌های اجرایی، تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیرنده هرچه بیشتر کنیم تا بتوانیم مسائل شهر را با همکاری و هم‌افزایی بیشتری دنبال کنیم.

 

تعامل با شرکت عمران؛ یکی از اولویت‌های مدیریت شهری صدرا

وی با اشاره به نقش شرکت عمران صدرا در شکل‌گیری و توسعه این شهر گفت: یکی از اولویت‌های اصلی من، تعامل با شرکت عمران صدراست. این مجموعه از روز نخست در مسیر شکل‌گیری و توسعه شهر حضور داشته و نسبت به آن تعصب و تعلق داریم.

شهردار صدرا افزود: اولویت ما تعامل و همکاری است و در کنار شرکت عمران خواهیم بود؛ چراکه معتقدیم بسیاری از مسائل و ظرفیت‌های شهر با همکاری و هم‌افزایی میان شهرداری، شورای اسلامی شهر، شرکت عمران و سایر دستگاه‌ها قابل حل است.

 

همبستگی اجتماعی و تحول‌گرایی؛ دو محور اصلی مدیریت جدید صدرا

شفیعی با تشریح رویکردهای خود در مدیریت شهری صدرا، «همبستگی اجتماعی» و «تحول‌گرایی» را از محورهای مهم برنامه‌های خود عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم با همکاری همکاران شهرداری و شورای اسلامی شهر، همبستگی و سرمایه اجتماعی را در شهر احیا کنیم، گام مهمی برداشته‌ایم؛ اما این اقدامات زمانی ارزشمند است که نتیجه‌گرا باشیم.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری باید نتیجه‌گرا باشد و تحول در پروژه‌ها باید برای مردم مشخص و محسوس باشد.

شهردار صدرا ارتقای کیفیت زندگی شهروندان را یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریت جدید دانست و اظهار کرد: مردم باید آثار تحول و اقدامات مدیریت شهری را در زندگی روزمره خود احساس کنند و کیفیت زندگی شهروندان باید به شکل ملموس ارتقا پیدا کند.

 

فرآیندهای اداری باید کوتاه و مؤثر شود

وی در پایان با تأکید بر ضرورت اصلاح فرآیندهای خدمات‌رسانی در شهرداری صدرا گفت: فرآیندهایی که مردم برای دریافت خدمات در شهر و شهرداری با آن مواجه هستند، باید کوتاه، مؤثر و نتیجه‌بخش باشد.

شهردار صدرا خاطرنشان کرد: هدف ما این است که با همدلی، تعامل، همبستگی اجتماعی و رویکردی نتیجه‌گرا، فصل جدیدی از خدمت‌رسانی را در شهر صدرا آغاز کنیم.

 

 

از   0   رای
0



   نظرات


دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.