شهردار و اعضای جدید شورای شهر صدرا با حضور در محل برگزاری جلسات هیات امنا مرکز ابوعلی سینا با پدر پیوند کبد ایران دیدار نمودند.
به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی شهرداری صدرا: در این دیدار استاد ملک حسینی با اشاره به جایگاه شهرداری ها وشوراهای شهر درکشور ،توجه هرچه بیشتر به رفع مشکلات شهر صدرا را از عمده وظایف این شورا برشمرد. ایشان ترکیب تخصص و تعهد را از ویژگی های کار تیمی موفق برشمرده و از اعضای شورای شهر خواستند فرصت خدمت به مردم را مغتنم شمرده و همه تلاش خود را در مسیر خدمت رسانی به کار ببندند. دکتر ملک حسینی با اشاره به ساخت بیمارستان سرطان و افزایش تعداد مراجعین در آینده و عدم وجود زیرساخت های مناسب شهری، خواستار تسریع و تسهیل دسترسی بیماران به این شهر و مرکز ابوعلی سینا شد.
دکتر پرنیان شهردار صدرا نیز طی سخنانی مجموعه ابوعلی سینا را نقطه عطف شهر صدرا و این مرکز را از افتخارات کشور برشمردند. شهردار شهر صدرا ضمن قدردانی از مجموعه کادردرمان، خدمت رسانی و حضور فعال بیمارستان در ایام کرونا را نشانه مردمی بودن و رسالت متعالی این مرکز خیرساز در ارایه خدمات به بیماران عزیز دانسته ودر این مسیر خواستار یاری همه دستگاه های اجرایی و بخصوص مجموعه شهرداری در رفع مشکلات مرکز شدند.
دکتر پرنیان حمل و نقل و دسترسی مردم به شهر صدرا را از عمده مشکلات موجود دانسته و برگزاری زودهنگام جلسه مشترک مسئولین شهراری شیراز و شهر صدرا در حل موارد موجود را از اولویت های این شهرداری برشمردند.