پیام مشترک شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا به مناسبت آغاز سال نو و عید فطر


    
تعداد بازدید: 31
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1404/12/29

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی شهرداری صدرا: به مناسبت آغاز سال نو و عید فطر دکتر مجتبی پارسایی شهردار و دکتر مهدی کشاورزی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا پیام مشترکی صادر کردند.در متن این پیام آمده است:

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

 

یا مُقَلّبَ القُلوبِ و الاَبصار، یا مُدَبّرَ اللیلِ وَ النَّهار، یا مُحوّل الحَولِ و الاَحوال، حَوّل حالَنا اِلی اَحسَنِ الحال

 

 

فرا رسیدن عید سعید فطر پس از یک ماه بندگی و آغاز سال نو با شبها و ایّام حضور مردان و زنان مؤمن ایران اسلامی در دفاع از نظام اسلامی همراه شده است. امیدواریم برکات این ایام و توجّهات حضرت صاحب الزمان علیها سلام در طول سال پیش رو شامل حال مردم عزیز ما، ملّت ما، کشور ما و همه‌ی کسانی که سال نویشان با نوروز آغاز میشود قرار بگیرد.

 

سال ۱۴۰۴ سال پُرماجرایی بود. حوادثی که در این سال پی‌درپی اتّفاق افتاد، شبیه حوادث سالهای دهه ۱۳۶۰ و دارای سختی‌ها و مشقّتهایی برای مردم عزیز ما بود.

 

لکن متقابلاً یک پدیده‌ی عظیم و عجیبی وجود پیدا کرد، و آن نشان دادن قوّت اراده‌ی ملّت ایران و روحیه‌ی معنوی ملّت ایران و اتّحاد ملّت ایران و آمادگی‌های سطح بالای ملّت ایران بود.

  حادثه‌ای مثل فقدان حکیم زمان ، رهبر فرزانه و عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای شهید و تعدادی از فرماندهان و مدیران مخلص در نیروهای مسلح و سایر ارکان حاکمیت با انتخاب هوشمندانه و شجاعانه مجلس محترم خبرگان رهبری در انتخاب حضرت آیت الله امام سید مجتبی خامنه ای حفظه الله و در کنار آن دلاوری های نیروهای مسلح قهرمان و حرکت عظیمی که مردم کردند، شعارهایی که مردم دادند، روحیه‌ی بالایی که از خودشان نشان دادند، نشان داد که این اتفاقات سهمگین و خدعه های شیطانی دشمنان زبون انقلاب اگرچه سنگین بوده و هست امّا هیچگاه نمیتواند ملّت ایران را دچار احساس ضعف بکند.

 

امیدواریم خداوند متعال برای امّت اسلامی در این سال نو، خیر و صلاح و پیروزی بر دشمنان داخلی و خارجی را مقدّر فرموده باشد و ملّت ایران هم بتوانند سالی را که اکنون شروع میشود، با خرسندی، با رضایت، با اتّحاد کامل و با موفّقیّت ان‌شاءالله آغاز کنند و پیش ببرند تا آخر سال.

 

امیدواریم قلب مقدّس ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) ، روح مطهّر امام خمینی کبیر و امام شهیدمان حضرت امام خامنه ای و ارواح طیّبه‌ی شهدا از ما راضی و خشنود باشند.

 

از   0   رای
0



   نظرات


دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.