سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
رو عنوان : با حضور امام جمعه، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا:
عنوان : آیین راه اندازی فرهنگسرای فجر شهرداری صدرا
 ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
در این مراسم امام جمعه، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با حضور در جمع مربیان فرهنگسرا از روند آغاز به کار و محتوای برنامه هاب آموزشی مطلع گردیدند.

امام جمعه شهر صدرا در بازدید از نمایشگاه محتوای آموزشی کلاسهای فرهنگسرا، این حرکت را خوب و ارزشمند ارزیابی نموده اما کافی ندانستند. ایشان با تشکر از راه اندازی فرهنگسرا، لزوم تقویت و گسترش کمی و کیفی آن و به خصوص ایجاد اشتغال برای بانوان را یک ضرورت اجتماعی دانستند.

شهردار صدرا با اشاره به وقفه ایجاد شده در فعالیت فرهنگسرای فجر در زمان سرپرست شهرداری به دلیل عدم رعایت مقررات اداری گفت : بازگشایی و  تقویت فرهنگسراهای منطقه ای در شهر صدرا از اولویت های حوزه فرهنگی شهرداری بوده است که در حال حاضر با برگزاری کلاس های متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی با رویکرد حرفه آموزی و تقویت بنیه فرهنگی و اعتقادی گروههای مختلف سنی با به کارگیری مربیان مجرب، آماده ارائه خدمات به مردم شریف شهر صدرا می باشد.