سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
رو عنوان : پیام تقدیر مشترک شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن:
عنوان : مردم انتظار دارند كه مسئولین بر خط اصولی و اصیل امام راحل عظیم الشأن و رهبری حكیم انقلاب بایستند و مردم را ولی نعمت خود بدانند
 ۱۳۹۸/۱۱/۲۲
باسمه تعالی

مردم شریف شهر صدرا در حالی چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند که با حضور گسترده خود در راهپیمایی سراسری یوم الله 22 بهمن، همگام با امت ولایتمدار و دوست دار نظام مقدس اسلامی بار دیگر فریاد زدند که پای ارزشهای نظام و انقلاب و میهن عزیزمان، استوار ایستاده اند.
پیام مردم عزیز این شهر با هر فکر و گرایش و سلیقه و با انتظارات و گلایه های به حقی که دارند این بود که پایبندی به انقلاب محمدی (صلی الله علیه و آله) را وجهه همت خود قرار داده اند اما انتظار دارند که مسئولین نیز بر خط اصولی و اصیل امام راحل عظیم الشأن و رهبری حکیم انقلاب بایستند و مردم را ولی نعمت خود بدانند و لحظه ای از تلاش و کوشش برای آنان دریغ نورزند.
برخود لازم میدانیم از حضور ارزشمند و ماندگار مردم گرامی شهر صدرا در راهپیمایی 22 بهمن و همچنین از مجموعه های مردمی و فرهنگی، مساجد، پایگاههای مقاومت بسیج، روحانیت معظم و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و برپایی جشن های مردمی در طول این دهه مبارک، تشکر و قدردانی نماییم و بر آستان الهی جبهه شکر می ساییم که ما را خدمت گذار این مردم شریف و فهیم قرارداده است و از خداوند متعال مسئلت می نماییم تا ما را قدردان نعمت خدمتگزاری به مردم فرماید.

حمید رضا صادقی                           بهزاد پرنیان
رئیس شورای اسلامی شهر صدرا                شهردار صدرا