سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
رو عنوان : به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد
عنوان : میز خدمت و پاسخگویی مسئولان به مردم در شهر صدرا
 ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
به مناسبت دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، میز خدمت با حضور معاون فرماندار،شهردار،رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و دیگر مسئولان شهری و اداری برای پاسخگویی به مشکلات مردم در شهر صدرا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری صدرا، همزمان با ایام دهه فجر، میز خدمت در مهدیه صدرا (محل برگزاری نماز جمعه) برپا گردید.
این میز خدمت با حضور و استقبال مردم همراه شد و بسیاری از مراجعه کنندگان به بیان مشکلات خود پرداختند.

شهردار صدرا در این خصوص گفت: هدف ما کاهش مشکلات مردمی و تسهیل در انجام امور اداری آنهاست و سعی بر آن داریم تا پاسخگوی مشکلات مردم باشیم و در حد توان آنها را برطرف نماییم.

در این میز خدمت مدیرانی از ادارات برق،آب و فاضلاب،شرکت عمران،اوقاف،کمیته امداد امام خمینی،کلانتری 28صدرا و .. حضور داشتند.

عکس : محمد ستار