سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
رو عنوان : امام جمعه صدرا در آئین غبارروبی مزار شهدای گمنام:
عنوان : قطب نمای هر شهر، مزار مطهر شهدای آن شهر است
 ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
به گزارش روابط عمومی شهرداری صدرا، به مناسبت دهه مبارک فجر و با هدف تجدید میثاق با شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام با حضور امام جمعه صدرا ، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از مسئولین و کارکنان شهرداری و جمعی از جوانان بسیجی برگزار گردید.

حجه الاسلام والمسلمین حسین نژادیان امام جمعه صدرا در این آئین اظهار داشت : یکی از روزهای با ارزش در جمهوری اسلامی و دهه مبارک فجر انقلاب، حضور در کنار قبور شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی، مدافعان حرم و.. است. قطب نمای هر شهر، مزار مطهر شهدای آن شهر است.  بزرگداشت شهدا تجدید میثاقی است که ما نیز این راه را ادامه می دهیم.

امام جمعه صدرا با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: باید تلاش کنیم تا در همه ابعاد قوی باشیم. ایشان یکی از ابعاد قوی شدن را اجرای درست سیاستهای اقتصادی دانستند و گفتند: برای ایجاد تولید مولد و اشتغال، شهر صدرا نیازمند راه اندازی شهرک صنعتی است که بارها گفته ایم و لازم است مسئولان برای اجرایی شدن آن گامی مؤثر بردارند.

در ادامه شرکت کنندگان دراین مراسم ضمن زیارت ، قرائت فاتحه و غبار روبی و گل افشانی مزار شهدای گمنام با آرمانهای شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.

عکس : محمد ستار