سه‌شنبه, 19 آذر 1398
عنوان : تاكید دكتر پرنیان شهردار صدرا بر احداث شبكه ی فاضلاب فاز 2 پیرو حضور دادستان محترم شیراز جهت رفع مشكل فاضلاب
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۱

پیرو جلسه ای که با حضور دادستان شیراز ، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس ، مدیران عامل شرکتهای آب و فاضلاب شیراز و صدرا به منظور رفع مشکل فاضلاب شهر صدرا برگزار گردید ، دکتر پرنیان ، شهردار صدرا ، جهت صدور مجوزهای حفاری و ایجاد شبكه ي فاضلاب شهری (اگو فاضلاب) و همچنین خرید آب تصفیه شده جهت آبیار ی فضای سبز  و درختان غیر مثمر اعلام آمادگی نمودند

در ادامه ایشان اظهار داشتند که به علت بافت خاص خاک موجود در فاز دو و نفوذ ناپذیری و عدم جذب فاضلاب توسط خاک موجود در آن منطقه ، فاضلاب در چاه های جذبی جذب خاک نشده و به دلیل شیب زمین به جداول شهرداری ورود کرده که ضمن بروز مشکلات عدیده ، موجبات نارضایتی عمومی را فراهم آورده است .

دکتر پرنیان ، شهردار صدرا ، به همین منظور از مدیران ذیربط خواستار اجرایی شدن هر چه سریعتر شبکه فاضلاب در فاز دو شهر صدرا شدند.

در همین راستا ریاست و اعضاي محترم شورای اسلامی شهر صدرا ، جهت حل معضل ذکر شده پیگیری هاي مستمری انجام داده اند که از مهمترین آنها می توان به برگزاری جلسات مختلف با حضور مسئول شركت آب و فاضلاب شهر صدرا و آحاد مردم و همچنین مکاتبات متعدد به انضمام طومار  امضاء شده توسط مردم شریف شهر صدرا به نهادهای نظارتی ، امنیتی و مسئولين مربوطه از جمله استانداری و فرمانداری اشاره نمود.

در ادامه مسئولين حاضر به اتفاق تعدادی از شهروندان مطالبه گر شهر صدرا از لاگون های تصفیه فاضلاب و تصفیه خانه شرقی در حال احداث بازدید نموده و چگونگی روند پیشرفت این تصفیه خانه را مورد بررسي قرار دادند.

گفتنی است علت اصلی عدم تکمیل این تصفیه خانه نابسامانی نرخ ارز عنوان شده است.

در پایان جناب آقای حیدر آسیابی ، دادستان شیراز ، وعده دادند که جلسه ي شوای نظارت بر دستگاه های شیراز ، طی هفته ی آینده ، به منظور رفع مشکل حقوقی قرارداد شرکت مجری این پروژه بمنظور افزایش مبلغ قرارداد جهت افزایش منابع مالی و در پی آن خرید دستگاه های مربوطه تشکیل خواد شد

در همین راستا شرکت مجری طرح مذكور نیز اعلام داشتند تا شش ماه آینده فاز مایع  و سه ماه بعد از آن فاز لجن این تصفیه خانه راه اندازی خواهد شد

ایشان در ادامه اظهار داشتند که با افتتاح این پروژه مشکل فاضلاب شهر صدرا به کلی حل خواهد شد

در پایان فرمانداری ، شبکه بهداشت شیراز و جهاد کشاورزی موظف شدند که از هر گونه آبیاری مزارع کشاورزی توسط پساب های فاضلاب جلوگیری بعمل آورند.