چهارشنبه, 29 آبان 1398
رو عنوان : معاون فرماندار شیراز
عنوان : شهردار باید امانتدار باشد
 ۱۳۹۸/۰۷/۲۵

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: امانتداری مدیران شهری موضوعی بود که معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شیراز در ابتدای سخنان خود در مراسم معارفه شهردار جدید شهر صدرا بر آن تاکید کرد و گفت: شهردار باید فردی امانتدار ،متخصص،آگاه به مسائل روز و دلسوز باشد.

عبدالرسول حقیقی افزود: شهرداری صدرا در دوره های اخیر همواره با چالش های جدی مواجه بوده است.

وی ادامه داد: شهردار می تواند عضوی از شورا تلقی شود و در برنامه ریزی ها با اعضاء اصلی شورا همفکری کند اما اعضاء شورا نمی توانند به جای شهردار عمل کرده و در امور شهرداری دخالت کنند و این مسئله جدی است که باید به آن توجه جدی شود.

وی اضافه کرد: تداخل کاری می تواند به مدیریت شهری و در نهایت به شهروندان لطمه بزند.

وی در پایان تاکید کرد: امیدوارم شهردار جدید صدرا به گونه ای عمل کند که در مراسم تودیع و معارفه شهردار بعدی سربلند باشد.

در مراسمی صبح امروز پنج شنبه 25 مهرماه دکتر بهزاد پرنیان خوی به عنوان شهردار جدید شهر صدرا معرفی شد.