چهارشنبه, 29 آبان 1398
رو عنوان : صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا
عنوان : برای بازگشت اعتماد از دست رفته مردم صدرا تلاش می كنیم
 ۱۳۹۸/۰۷/۲۵

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: حمیدرضا صادقی ریاست شورای اسلامی شهر صدرا در جلسه معارفه دکتر پرنیان شهردار جدید شهر صدرا ضمن ادای احترام به مقام عظمای ولایت و گرامیداشت یاد و نام امام راحل و شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای حرم و ضمن خوش آمد گويي به حضار و مدعوین در جلسه و عرض تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی به نیابت از خود و دیگر همکارانشان در شورای اسلامی شهر مراتب تقدیر و تشکر از کلیه ی مسئولين شهری و استانی به ویژه استاندار محترم و محبوب جناب دکتر رحیمی که به انتخاب شورای اسلامی شهر صدرا اعتماد نمودند ، فرماندار و معاونین محترم ایشان که به حق یاری گر شورای شهر بوده اند و همچنین حوزه مدیریت شهری استانداری، جناب مهندس کهندل، و شورای تامین استان که همواره در کنار مردم و مدافع حقوق عامه آنها بوده اند ، را اعلام نمودند.

وی در ادامه از زحمات سرپرست شهرداری صدرا آقای حاج رضا انصاری و همکاران ایشان که در زمان انجام مسئوليت با ایجاد همدلی ، تعامل و خوشرویی ، بی وقفه و به صورت شبانه روزی در جهت رفع مشکلات و موانع شهر گامهای موثری برداشته اند تقدیر و تشکر بعمل آورد.

مهندس صادقی در ادامه خطاب به حضار و مسئولين اظهار داشت شهر صدرا با جمعیتی بالغ بر یکصد و سی هزار نفر که در آینده نزدیک می بايست خود را برای جمعیتی بالغ بر چهارصد و پنجاه هزار نفر آماده کند ضمن اینکه نماینده رسمی دولت و ادارات دولتی و قضایی در آن وجود ندارد ، فاقد  حداقل امکانات رفاهی ، آموزشی بهداشتی ، فرهنگی و ورزشی بوده  و راه هاي مواصلاتی آن نیز در هاله ای از ابهام است .

نداشته و زیر تازیانه بی رحم فساد ،  حیف و میل بیت المال نای نفس کشیدن ندارد و تنها مرهم زخم کهنه شهر و شهروندان را انتخاب یک مدیر پاکدست ، توانا و آشنا به مدیریت شهری دانست که بتواند با عمل گرایی و دور از شعار و وعده های توخالی مرهمي دوباره بر زخم هاي این شهر باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به بی عدالتی های گذشته ، اوج بی عدالتی را زمانی دانستند که فرزندان مستحق و محروم این شهر سهمی حداقلی در بکار گیری حوزه مدیریت شهری داشته ، اما در عوض افرادی با سفارش در مجموعه مدیریت شهری بکار گرفته می شدند.
به گفته ی ایشان اوج بی عدالتی زمانی بود که مدیر وقت شهرداری و عوامل ایشان  حمایتشان را از کارگران زحمتكش حوزه خدمات شهری و فضای سبز که در پی مطالبات قانونی شان بودند دریغ کرده و با اخراج بی رحمانه ، آنها را مورد ظلم فاحش خویش قرار می دادند .

مهندس حمیدرضا صادقی خاطر نشان کرد تنها دانشجویان عدالتخواه بودند که کارگران را مورد حمایت قرار داده و به یاری ایشان آمدند .
وی گفت چنانچه فرد یاافرادی نقادانه خواهان شفاف سازی در حوزه مدیریت شهری بودند متاسفانه با تهدید یا شکایت سعی در خاموش کردن صدای منتقدین داشتند .

رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در پایان اظهارداشت به عنوان حُسن ختام عرائضم از دکتر پرنیان ، برادر ارزشی و ولایی منتخب شورای اسلامی شهر صدرا ،تقاضامندم جهت پیشبُرد اهداف و توسعه مدیریت شهری، که لازمه ی آن تعامل با مسئولين ذیربط در چهارچوب قانون است، بدون در نظر گرفتن مسائل قومی و قبیله ای دور از هر گونه حواشی در کنار اعضای شورای شهر گامی موثر برداشته شود  تا شاید اعتماد از دست رفته ی مردم صبور و فهیم شهر صدرا باری دیگر جلب گردد ؛ زیرا دیگر قصد بازگشت به گذشته رانداریم وفقط به عنوان درس عبرت از آن یاد خواهیم کرد.