چهارشنبه, 29 آبان 1398
رو عنوان : سرپرست دفتر شهری و شوراهای استانداری فارس
عنوان : بگذاریم شهردار در حوزه اختیاراتش و در چار چوب قانون كار كند
 ۱۳۹۸/۰۷/۲۵

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: در مراسم معارفه دکتر بهزاد پرنیان شهردار جدید شهر صدرا که با حضور مسئولان استانی ، و شهر صدرا برگزار شد: پرویز کهندل سرپرست دفتر شهری و امور شورا‌های استانداری فارس گفت: طبق قانون شوراء بر وظایف شهردار نظارت دارد و نه بر اختیارات او که می بایست به این موضوع توجه شود.

کهندل با بیان اینکه از نشانه های فرد صادق این است که به باورهای دینی که ادعایشان را دارد، پایبند باشد، اظهار کرد: در نوشتار و گفتار صادق باشیم، خودمان را در محضر خدا ببینیم و به زبان امروزی اهل کلاه گذاشتن سر مردم نباشیم.

وی با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر همه به مردم متعلق هستند، ادامه داد: این پستها و مقامها همه استیجاری هستند، پستهای ما یک حق نیست بلکه یک تکلیف است و ما باید امانتدار پستها و مقام هایمان باشیم.

کهندل با اشاره به وجود ۱۰۶ شهرداری و شورای شهر در استان فارس، افزود: ما باید جایگاه استان، شهر و جایگاه اداری خود را به امانت حفظ کنیم.

سرپرست دفتر امور شهری و امور شوراهای استانداری فارس افزود: شهرداری دارای مشکلات و تنشهای زیادی است و باید با مشارکت مردم  مشکلات برطرف شود و ما باید امانت دار مال مردم باشیم چرا که یک سر سوزن هم در شهرداری متعلق به تمام مردم است.

او با بیان اینکه طبق قانون شوراء ناظر بر وظایف شهردار است و نه بر اختیارات شهردار، افزود: شهردار رئیس سازمان شهرداری و وکیل شورا در این سازمان است، بگذاریم شهردار در حوزه اختیاراتش در چار چوب قانون کار کند.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری فارس گفت: شورا و شهرداری مثل دو قطار کنار هم هستند که در ریل خودشان باید حرکت کنند و مداخله در ریلهای همدیگر باعث سقوط هر دو میشود.

در پایان این مراسم حکم شهردار جدید شهر صدرا به دکتر پرنیان خوی تقدیم شد.