چهارشنبه, 1 آبان 1398
عنوان : تیراندازی به مأمور شهرداری در صدرا
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۳

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: سرپرست شهرداری صدرا از تیراندازی به مأموران شهرداری در این شهر، حین انجام ‌وظیفه خبر داد.

رضا انصاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: ظاهراً شخصی به مأموران حوزه نظارت سابق شهرداری پول داده تا به‌ صورت غیرقانونی ساخت‌ وساز کند.

وی افزود: این شخص به شهرداری مراجعه کرد و ما به وی گفتیم تا عدم خلافی و مجوزات قانونی را نگیرد، اجازه ساخت‌ وساز ندارد اما وی بی‌ توجه به حرف ما دیشب در حال ساخت‌وساز بوده و مأموران شهرداری در حال کشیک، وی را می‌بینند و او نیز به‌سوی آن‌ ها شلیک می‌کند.

انصاری تصریح کرد: مأموران شهرداری در این تیراندازی آسیب ندیده‌اند اما یکی از کارگران شهرداری را به حال مرگ کتک زده‌اند و راهی بیمارستان کردند.

سرپرست شهرداری صدرا با اشاره به تخلفات گسترده در شهر صدرا گفت: ما در همان یک هفته اول 90 حکم ورود گرفتیم تا جلوی ساخت‌ وساز غیرقانونی را بگیریم.