چهارشنبه, 1 آبان 1398
رو عنوان : با حضور معاون عمرانی فرمانداری شیراز
عنوان : پیگیری رفع مشكلات عمرانی شهر صدرا
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۹

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:  مهندس اسدپور معاون عمرانی فرمانداری شهرستان شیراز، مهندس راستی بخشدار مرکزی شیراز،مهندس صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا، انصاری سرپرست شهرداری صدرا ، دکتر حاجی پور مدیرعامل شرکت عمران صدرا به همراه برخی از مسئولین و معاونین دستگاه های مختلف از طرح های عمرانی شهر صدرا بازدید کردند تا موانع و مشکلات آنها بررسی و پیگیری های لازم جهت رفع آنها انجام شود.

مهندس اسدپور معاون عمرانی فرمانداری شهرستان شیراز در حاشیه این بازدید گفت: امروز بازدیدی از پروژه های شرکت عمران شهر صدرا از جمله مسیر دوکوهک به صدرا و مسیر صدرا به باجگاه و بزرگراه شیراز – اصفهان انجام شد که طی این بازدید مقرر شد شرکت عمران صدرا هرچه سریعتر نسبت به تملک و آزاد سازی مسیر صدرا به دوکوهک اقدام نماید و از طرف دیگر شهرداری شیراز هم پیگیری آزاد سازی ادامه مسیرکه در محدوده شهرداری منطقه ده می باشد و حدود 700 متر طول دارد را انجام دهد، در بازدیدی که از مسیر صدرا باجگاه  نیز انجام شد مسائل فنی و تقاطع غیر همسطحی که بر روی بزرگراه شیراز – اصفهان در حال ساخت می باشد هم بررسی شد تا در شورای ترافیک شهرستان و استان مطرح شود و نسبت به رفع مشکلات آن اقدام گردد.

وی افزود:همچنین در بازدیدی هم که از شهرداری صدرا داشتیم موضوعاتی همچون حمل ونقل مسافر و طرح های عمرانی نیمه کاره مطرح شد، که با همکاری فرمانداری شهرستان شیراز و شرکت عمران صدرا ضمن برگزاری جلسه ای در فرمانداری شیراز این موضوعات بررسی و تصمیمات لازم در جهت رفع آنها گرفته خواهد شد.

معاون عمرانی فرمانداری شیراز خاطر نشان شد: همچنین با میزبانی معاونت عمرانی فرمانداری  شیراز و با حضور رییس شورای اسلامی شهر صدرا، سرپرست شهرداری و نماینده محترم دادگستری کمیته ای تشکیل خواهد شد تا نسبت به تعیین تکلیف برخی طرح های عمرانی و روند اجرای آنها به صورت قانونی تا پیش از شروع بارندگی اقدام گردد تا شهروندان دچار مشکل نشوند.

در پایان  معاون عمرانی فرمانداری شیراز بازدیدی از معاونت شهرسازی شهرداری صدرا انجام دادند و با برخی شهروندان در خصوص مشکلات آنها و نحوه انجام کارها در این واحد گفتگو کردند.