چهارشنبه, 29 آبان 1398
عنوان : انجام 380 عملیات موفق در آتش نشانی صدرا
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۸

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: هفتم مهر ماه روز ایمنی و آتش نشانی روز قدردانی از تلاش شبانه روزی آتش نشانان پر تلاش و ترویج فرهنگ ایمنی و پیشگیری از حوادث و سوانح در کشور است.

رضا ناصری مدیر آتش نشانی شهرداری صدرا گفت: از خدمات و تلاشهای شبانه روزی آتش نشانان خدوم و زحمت کش کشور به خصوص آتش نشانان زحمت کش آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صدرا، که با از خود گذشتگی و ایثار همواره در مواجهه با خطر، با جسارت و شجاعت برای نجات آسیب دیدگان تلاش کرده اند و با اثبات عملکرد خود به عنوان ناجیان مردم عزیزمان همواره و در همه حال آماده خدمت و جانفشانی هستند تقدیر و تشکر می نمایم.

ناصری بیان کرد: در شش ماه نخست سال 98 بیش  از  380 عملیات امداد، نجات و اطفاء حریق توسط آتش نشانان ایستگاه آتش نشانی صدرا انجام شده است که در تمامی عملیات ها موفق بوده اند.

وی افزود: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت در شهر صدرا نیاز است تعداد ایستگاه های آتش نشانی افزایش یابند و تجهیزات نیز به روز شود که خوشبختانه شورای اسلامی شهر و سرپرست محترم شهرداری پیگیر انجام این امور هستند و امیدواریم به زودی ضمن افزایش تعداد ایستگاه ها تجهیزات آتش نشانی هم تکمیل گردد تا بتوانیم خدمات شایسته ای به مردم عزیز صدرا ارائه دهیم .

مدیرآتش نشانی شهرداری صدرا خاطر نشان شد: از شهروندان عزیز خواهش می کنیم توصیه های ایمنی را جدی گرفته  و در زمان بروز حادثه ضمن حفظ خونسردی ، سرعت عمل را در اولویت کار قرار دهند و سریعا با آتش نشانی تماس گرفته  تا همکاران ما سریعا به محل حادثه اعزام گردند.