چهارشنبه, 1 آبان 1398
رو عنوان : همزمان با هفتم مهر روز آتشنشان
عنوان : تقدیر رییس شوراء و سرپرست شهرداری از آتش‌نشان های صدرا
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۷

به گزارش پایگاه خبری شهر صدرا به مناسبت هفتم مهر روز آتش نشان رضا انصاری سرپرست شهرداری صدرا، مهندس حمیدرضا صادقی  رییس شورای اسلامی شهر صدرا و مهندس چوبینه رییس کمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی شهر صدرا با حضور در ایستگاه آتش نشانی از مدیریت و کارکنان آتش نشانی شهر صدرا تقدیر کردند.

مهندس حمیدرضا صادقی رییس شورای اسلامی شهر صدرا ضمن تقدیر از آتش نشانان گفت شغل آتش نشانی یکی از سخت ترین مشاغل است زیرا آتش نشانان برای نجات جان شهروندان، خود را به خطر انداخته و با سخت ترین شرایط مقابله می کنند و در چند سال اخیر آتش نشانان صدرا با حضور خود در تمامی حوادث به مردم صدرا خدمات خوبی ارائه کرده اند بطوری که تا کنون هیچ گونه نارضایتی از عملکرد آتش نشانان گزارش نشده است.

وی افزود: در شهر صدرا با جمعیت بالای صد هزار نفر تنها یک ایستگاه آتش نشانی وجود دارد که جوابگوی نیاز حوادث این شهر نیست به همین دلیل در حال رایزنی برای تکمیل ایستگاه شماره 2 صدرا و تجهیز آن هستیم.

رییس شورای اسلامی شهر صدرا خاطر نشان شد: با هماهنگی سرپرست محترم شهرداری در  روزهای آینده به صورت رسمی و در مراسمی از خدمات شما عزیزان تقدیر خواهد شد.

رضا انصاری سرپرست شهرداری صدرا نیز ضمن تبریک هفتم مهر روز آتش نشان گفت: انجام عملیات در هر شرایطی برای آتش نشانان سخت و دلهره آور است زیرا آنان تلاش می کنند کمترین آسیب به جان و مال مردم در حوادث وارد شود و در مواردی حتی با کمبود امکانات هم در انجام وظیفه خود کوتاهی نمی کنند.

وی افزود: اقدامات خوبی برای ایجاد ایستگاه دوم در دست اقدام است که امیدواریم به زودی شاهد تکمیل آن باشیم و در خواست هایی نیز برای تامین و خرید تجهیزات داده شده است که پیگیر تامین آن هستیم.

در پایان این مراسم از مدیریت و کارکنان ایستگاه آتش نشانی شهرداری صدرا تقدیر گردید.