چهارشنبه, 29 آبان 1398
عنوان : زنگ مهر در مدارس صدرا نواخته شد
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۱

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: همزمان با سراسر کشور و با آغاز سال تحصیلی جدید  زنگ مهر در مدارس شهر صدرا به صدرا درآمد.

حجت الااسلام حسین نژادیان امام جمعه شهر صدرا ، به همراه امیری فرماندار شهرستان شیراز، پرنیان مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو، سرهنگ بنایی فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول الله شیراز، رضا انصاری سرپرست شهرداری صدرا ،  مهندس حمید رضا صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا ، دکتر پیش قدم رئیس دانشگاه آزاد شیراز و جمعی از مسولین ادارات دولتی و نهادهای نظامی  و انتظامی شهر صدرا با حضور در دبیرستان دبیرستان دخترانه رضوان و مجتمع آموزشی سما آغاز سال تحصیلی جدید را با دانش آموزان همراهی کردند.

حجت الاسلام حسین نژادیان امام جمعه شهر صدرا ضمن عرض تبریک آغاز سال تحصیلی جدید با توجه به اینکه شروع سال تحصیلی همراه با ایام شهادت امام حسین و یاران با وفایش مقارن شده گفت شما دانش آموزان باید با الگو گرفتن از حضرت زینب و با تلاش و پشتکار بتوانید هم در زندگی و هم در تحصیل برای خود و خانواده افتخار آفرین باشید .

ایشان ضمن تاکید بر رعایت موازین شرعی و اسلامی گفتند .شما دخترهای مومن دانش آموزان امروز و مادران فردا هستید پس باید کاری کنید که در تحصیل دانش آموزان افتخار آفرین و در زندگی آینده مادران  نمونه ای  برای فرزندان خود باشید .و با رعایت نظم و مقرارت مدرسه و احترام به والدین جامعه‌ای پویا و سالم را بسازید.

دکترمحمد رضا امیری فرماندار شهرستان شیراز هم ضمن تسلیت ایام شهادت اما حسین (ع) و یارانش در این مراسم گفت: همزمانی آغاز هفته دفاع مقدس با آغاز سال نو تحصیلی یک اتفاق خجسته است زیرا در این ایام درس آزادگی ،دفاع از اسلام،انقلاب و کشور هم برای دانش آموزان هم ارائه خواهد شد.

وی افزود: دانش آموزان از گنجینه های بزرگ ایران اسلامی هستند، دانش آموزانی که در زمان جنگ تحمیلی به جبهه رفتند و از انقلاب و اسلام دفاع کردند و دانش آموزان کنونی که با کسب علم و دانش و دفاع از انقلاب، راه شهدا را ادامه می دهند.

فرماندار شیراز خاطر نشان شد: معلمان وظیفه سنگینی دارند زیرا در کنار آموزش علم و دانش می بایست درس آزادگی و دفاع از میهن و فداکاریهای شهیدان و ایثارگران را هم به دانش اموزان یاد دهند تا آنها همواره خود را مدیون خون شهدا بدانند، شهدایی که در طول 8 سال دفاع مقدس اجازه ندادند یک وجب از خاک عزیز کشورمان به تصرف دشمن درآید.