چهارشنبه, 29 آبان 1398
رو عنوان : با حضور معاون عمرانی فرمانداری شیراز
عنوان : بازدید از شهرداری و طرح های عمرانی شهرداری صدرا
 ۱۳۹۸/۰۶/۲۸

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:  مهندس آرش اسدپور معاون عمرانی فرمانداری شهرستان شیراز با حضور در شهرداری از واحد های مختلف این شهرداری بازدید کرد.

اسدپور در جلسه کوتاهی با کارشناسان واحد عمران شهرداری صدرا گفت یکی از مهمترین واحد های شهرداری واحد عمران است که می بایست نظارت دقیقی بر انجام طرح حای عمرانی داشته باشند و تمام کارها بر اساس اصول و با کیفیت بالا انجام شود.

وی افزود: نبایستی کیفیت را فدای کمیت کرد، خصوصاَ در بحث زیر ساخت ها همچون آسفالت معابر، ناظران می بایست دقت بالایی داشته باشند و با انجام آزمایشات لازم کارها را با کیفیت بالایی انجام دهند.

معاون عمرانی فرمانداری شیراز خاطر نشان شد: با توجه به اینکه به دلیل مشکلات به وجود آمده برخی طرح های عمرانی شهرداری صدرا غیر فعال شده است، درخواست تشکیل کمیته ای متشکل از نماینده فرمانداری، سرپرست شهرداری، شوراء و نماینده قوه قضاییه را داده ایم تا نسبت به تعیین تکلیف طرح های عمرانی نیمه کاره ای که مشکل داشته تعیین تکلیف شده تصمیم گیری شود و از آنجا که به فصل پاییز و بارندگی نزدیک می شویم ضروری است طرح هایی که نیمه کاره رها شده است هرچه سریعتر تکمیل گردد تا مشکلات شهروندان کاهش یابد.

مهندس اسدپور معاون عمرانی فرمانداری شهرستان شیراز به همراه رضا انصاری سرپرست شهرداری صدرا از واحد های مختلف شهرداری بازدید کرد و در جریان روند اجرای امور قرار گرفت.