چهارشنبه, 27 شهريور 1398
عنوان : بررسی مشكلات فاز 2 شهر صدرا
زير عنوان : با حضور سرپرست شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۰

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا با حضور مهندس حمیدرضا صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا، رضا انصاری سرپرست شهرداری صدر، رحمان چوبینه مسئول کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر صدرا و معاونین شهرداری صدرا مشکلات فاز 2 شهر صدرا در حضور شهروندان این منطقه بررسی شد.

در این جلسه شهروندان خواستار رفع مشکلاتی همچون توسعه سیستم حمل و نقل عمومی، نبود آتش نشانی، اورژانس، جایگاه سوخت و درمانگاه در این منطقه شدند، همچنین آسفالت برخی معابر و نظارت بیشتر مسئولین بر عملکرد پیمانکاران و کارکنان و رسیدگی به امور فرهنگی نیز از دیگر خواسته های شهروندان بود.

مهندس حمیدرضا صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با اشاره به اینکه پاسخگو بودن مسئولین به مردم وظیفه می باشدگفت در شورای اسلامی شهر صدرا اساس کار بر صداقت و پاسخگو بودن بر اساس واقعیات است.

وی افزود: ما هیچ وعده و قولی که امکان اجرایی شدن آن وجود نداشته باشد به مردم نمی دهیم، اما تمام تلاشمان را به کار می گیریم تا مشکلات را به حداقل برسانیم و کمبودهای فاز 2 را در حوزه ی اختیارات برطرف نماییم.

رییس شورای اسلامی شهر صدرا خاطر نشان شد:  در فاز دو چند مشکل اساسی وجود دارد که آنها را در اولویت قرار داده ایم، ابتدا موضوع ساماندهی سیستم حمل و نقل عمومی است که با برنامه ریزی دقیق در حال تلاش برای رفع آن هستیم، کمبود فضاهای آموزشی آسفالت معابر و سیستم فاضلاب شهری هم از دیگر مشکلاتی است که با رایزنی با دیگر ادارات پیگیر رفع آنها هستیم.

صادقی بیان کرد:  در یک ماه گذشته در شورای شهر با توجه به مشکلات موجود تعداد دو مصوبه در خصوص پرداخت حقوق معوق کارکنان و کاهش عوارض تصویب شده است.

رضا انصاری سرپرست شهرداری صدرا گفت: من و تمامی همکاران از مشکلات شهر صدرا و فاز 2 مطلع هستیم و بازدیدهای میدانی را در چند روز اخیر افزایش داده ایم تا بتوانیم با دقت بیشتری نسبت به رفع آنها اقدام نماییم.

وی افزود: اساس کار ما اجرای دقیق قانون می باشد و طبق مصوبات شورای محترم شهر و خواسته های مردم عمل خواهیم کرد.

انصاری افزود: شهروندان عزیز می توانند هر روز با مراجعه به شهرداری و دفتر شهردار که به روی تمامی شهروندان باز است مسائل و مشکلات خود را مطرح نمایند تا به صورت قانونی و در حد اختیارات آنها را بررسی نماییم.

در این جلسه شهروندان در مدت 2 ساعت مشکلات فاز 2 را بیان کردند تا شورای شهر و شهرداری جهت رفع آنها با همکاری سایر ادارات اقدام نمایند.

همچنین بازدید میدانی مسئولان به همراه تعدادی از شهروندان از برخی مشکلات صورت گرفت.