چهارشنبه, 27 شهريور 1398
عنوان : با رای اعضای شوراء انصاری سرپرست شهرداری شد
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۳

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: جلسه شورای اسلامی شهر صدرا در خصوص انتخاب سرپرست شهرداری با حضور مهندس حمیدرضا صادقی و دیگر اعضای شورای اسلامی شهر صدرا برگزار شد و با رای تمامی اعضا رضا انصاری به عنوان سرپرست شهرداری صدرا انتخاب شد.

در این جلسه مهندس حمیدرضا صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با تبریک هفته دولت  گفت:  پس از برگزاری جلسه ای به دستور فرماندار  محترم  و با رای کامل تمامی اعضای شورا، آقای رضا انصاری به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب شدند.

وی افزود: سرپرستی شهرداری صدرا از امروز تحویل آقای انصاری می گردد و امیدواریم  که ایشان بتوانند به نحو احسنت و در چهارچوب قانون به وظایف خود عمل نمایند.

صادقی خاطر نشان شد: با توجه به مشکلات اخیر در شهرداری همه ی ما باید نسبت به گذشته دقت بیشتری در انجام وظایف داشته باشیم تا مشکلات گذشته تکرار نشود،  همچنین جهت پیشبرد اهداف در توسعه ی مدیریت شهری و سلامت کاری قطعا نیاز به تلاش و نظارت بیشتر و به کار گیری نیروهای قابل اعتماد و متخصص می باشد.

رئیس شورای اسلامی صدرا بیان کرد:  شوراء یک نهاد نظارتی بر عملکرد شهردار است و دخالتی در اختیارات او ندارد، از این رو تمام تصمیم گیری ها برعهده ی شهردار می باشد و ما به عنوان ناظر و نماینده مردم در خواست می کنیم همواره درب اتاق شهردار به روی مردم باز باشد، جلسات خصوصی در وقت غیر اداری گرفته شود، در انتخاب معاونین و حتی مسئولین واحدها، افراد پاکدست، متخصص، کلیدی و مرتبط با رشته ی تحصیلی انتخاب گردد، حضور به موقع شهردار در مجموعه شهرداری قبل از کارمندان و حتی ترک اداره بعد از کارمندان در جهت پیشبرد نظارت دقیق و جلوگیری از مشکلات احتمالی،  تکریم ارباب رجوع و  عمل به منشور حقوق شهروندی و هماهنگی با کارکنان مجموعه و  انجام کلیه کارها در چهار چوب قانون با نظارت دقیق و به کار گیری کارشناسان پاکدست از خواسته های مجموعه شوراء و مردم می باشد.

صادقی افزود: موضوع بسیار مهمی که باید در نظر گرفته شود، تشکیل کارگروه کمیته ی انظباطی طبق آیین نامه ی انظباطی در شهرداری متشکل از، شهردار یا معاونت توسعه و منابع، مسئول بازرسی، حراست محترم شهرداری و نماینده حقوقی شوراء می باشد که با هماهنگی اعضای شوراء جناب آقای کشاورز از امروز به عنوان نماینده حقوقی در کمیته ی انظباطی حضور خواهند داشت.

صادقی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در پایان بیان کرد: از آقای انصاری خواهشمندیم که به هیچ عنوان تبعیض قومیتی در تمامی امور شهرداری و کارکنان قائل نشوند و افرادی که توانایی، شایستگی و صلاحیت کار را دارند در راس کارها قرار دهند.

مسعود رحیمی عضو شورای اسلامی شهر صدرا نیز گفت: ضمن تبریک به آقای انصاری سرپرست شهرداری و با آرزوی موفقیت از آقای انصاری می خواهیم که وظایف محوله را با توجه به نیاز های شهروندان و در چهار چوب قانون به انجام رسانند، همه ما خادمان مردم از همه ی اقشار می باشیم، از جناب آقای انصاری خواهشمندیم با کارمندان و کارگران به بهترین نحو ممکن برخورد شود و ما هم در شورای شهر در چهارچوب قانون حامی و کمک احوال  شهرداری می باشیم و امیدواریم با همکاری و هماهنگی در این راستا بتوانیم اعتماد مردم را برگردانیم.

شهرام ملک زاده دیگر عضور شورای اسلامی شهر صدرا نیز گفت: ضمن عرض تبریک خدمت آقای انصاری سرپرست شهرداری صدرا که از انسانهای نیک و تلاشگر هستند ، امیدواریم  وی بتواند  این بار سنگین را با تلاش فراوان و صداقت در کار به سرانجام برسانند.

وی افزود: یکی از عوامل اصلی که باعث شد به شهرداری ضربه وارد شود، موضوع  نظارت می باشد، نظارت در تمام ابعاد بایستی انجام گیرد، از این رو پیشنهاد میکنیم ، شهردار شخصا از تمامی طرح های عمرانی و تمامی واحدها شخصا بازدید نمایند و ضمن بررسی مشکلات و راهکار های مناسب در جهت انجام هرچه بهتر امور ارائه نمایند، همچنین یکی دیگر از موضوعات مهم شفاف سازی در تمامی امور است و با شفاف سازی می توان از بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد.

مهدی کشاورزی سخنگوی شورای اسلامی شهر صدرا نیز در این جلسه با تبریک انتخاب آقای انصاری گفت: تشکیل یک کارگروه انضباطی  در شهرداری برای پیشگیری و برخورد با افراد خاطی قطعا نتیجه بخش خواهد بود، ما با مدارا کردن با افراد خلافکار این جرات را به این افراد می دهیم که جرم بالاتری را انجام دهند و تشکیل این کار گروه باعث جلوگیری از این مشکلات می شود.  مساله بعد برچیدن تشریفاتی است که منجر به حیف و میل شدن بیت المال می شود، در آخر تطبیق مدارک تحصیلی و فردی و سوابق اخلاقی کارکنان برای در نظر گرفتن چارت سازمانی بسیار مهم است که می بایست به آن توجه ویژه ای شود.

در پایان رضا انصاری که با رای کامل اعضای شورا به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب شد در سخنانی کوتاه گفت: قبول این مسئولیت در این موقعیت حساس بسیار سخت است و کار چندین برابری را می طلبد که می بایست تمامی همکاران و اعضای شورا در کنار هم انجام دهیم.

وی افزود: ملاک انجام تمامی کارها در شهرداری  قانون می باشد و حق و حقوق ، شهروندان ،شهرداری و  کارکنان شهرداری در اولویت کار قراردارد، ضمن تشکر از شورای محترم که به من اعتماد کردند و این مسئولیت را به بنده واگذار کردند از آنها می خواهم، نقش نظارتی خود را برای برطرف کردن مشکلات پر رنگ تر نمایند، همچنین به  دور از مسایل حاشیه ای همه به فکر رفع مشکلات شهروندان باشیم.