پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
عنوان : بازدید سرزده سردار حبیبی از شهر صدرا
 ۱۳۹۸/۰۵/۰۳

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:

سردار رهام بخش حبیبی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس به همراه مهندس ملک زاده شهردار صدرا از این شهر بازدید کردند.

در این بازدید ابتدا سردار حبیبی بوسیله بالگرد به همراه شهردار صدرا موقعیت این شهر را بصورت هوایی بررسی کردند ، سردار حبیبی بازدیدی از کلانتری 28 صدرا و تقاطع پر حادثه میدان امام رضا ( ع ) نیز داشتند.

سردار رهام بخش حبیبی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس در جلسه ای با حضور رئیس شورای اسلامی و شهردار صدرا با اشاره به اینکه احساس امنیت شهروندان صدرا می بایست افزایش یابد گفت: با توجه به شرایط خاص این شهر، وجود بیمارستان بزرگ ابوعلی سینا که مرکز پیوند کشور است، دانشگاه های متعدد، جمعیت بالای مسکن مهر و رشد سریع جمعیت در این شهر می بایست امنیت شهروندان در تمامی زمینه ها نیز تامین گردد که برای تحقق آن نیروی انتظامی تلاش خود را بکار می گیرد.

وی افزود: تلاش خواهیم کرد ضمن افزایش نیروهای انتظامی و راهور در صدرا ، واحد اگاهی و فتا را در این شهر راه اندازی نمائیم تا بتوانیم به شهروندان خدمات بیشتری ارائه دهیم که نتیجه آن افزایش امنیت و احساس آرامش شهروندان و رضایت آنها خواهد بود.

سردار حبیبی خاطر نشان شد: برای افزایش امنیت در صدرا سایر ارگان ها و سازمان ها همچون شهرداری، شورای شهر و شرکت عمران نیز می بایست همراه و همگام با

نیروی انتظامی قدم بردارند تا بتوانیم در کمترین زمان بیشترین خدمت را به شهروندان ارائه دهیم.

در این جلسه مهندس ملک زاده شهردار صدرا و مهندس دوانی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با ارائه گزارشی از وضعیت شهر صدرا امادگی خود را برای همکاری با نیروی انتظامی در جهت افزایش امنیت شهروندان و کاهش مشکلات ترافیکی با همکاری نیروی انتظامی اعلام کردند.