پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
عنوان : همكاری بیمارستان ابوعلی سینا و شهرداری صدرا
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۷

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:

در جهت رفاه حال بیمارانی که برای درمان به بیمارستان ابوعلی سینا شهر صدرا مراجعه می کنند جلسه ای با حضور پروفسور ملک حسینی رئیس بیمارستان و پدر پیوند کبد ایران ، مهندس منوچهر باقری عضو هیات مدیره بیمارستان ، مهندس عباس ملک زاده  شهردار  و مهندس رفیعی معاون اجرایی شهرداری صدرا برگزار شد.

در این جلسه در خصوص ساخت مجموعه اقامتی جهت اسکان بیماران و خانواده های آنها که از سایر استانها و شهرهای کشور به این بیمارستان مراجعه می کنند بحث و گفتگو شد تا موانع ساخت  آن برطرف و عملیات اجرایی آن  با کمک خیرین هرچه سریعتر آغاز شود.

همچنین  مهندس ملک زاده شهردار صدرا از ایجاد خط ویژه اتوبوس و یا مینی بوس جهت انتقال مراجعان به بیمارستان از پایانه در حال احداث میدان امام رضا (ع)  به بیمارستان هم خبر داد تا شهروندان بتوانند به راحتی به بیمارستان دسترسی داشته باشند.

شهردار صدرا افزود: فضای سبز ورودی بیمارستان هم که ادامه مجموعه بزرگ اکوپارک است هم توسط شهرداری تکمیل خواهد شد تا شهروندان و مراجعه کنندگان به بیمارستان بتوانند از این فضای آرام و مناسب بهره مند گردند.

رفع موانع ساخت درمانگاه جدید خیریه در مجموعه بیمارستان ابو علی سینا هم از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که شهردار صدرا قول مساعد در جهت رفع آنها داد.

ایجاد زیرگذر در بلوار جانبازان مقابل بیمارستان و آسفالت برخی معابر منتهی به بیمارستان از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که شهردار برای انجام هرچه سریعتر آنها قول مساعد داد.