پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
رو عنوان : دعوت نامه
عنوان : دعوت شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا از دانشجویان عدالتخواه
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۶

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:

در پی حاشیه های بوجود آمده هفته های اخیر پیرامون اجرای برخی طرح های عمرانی در شهر صدرا که شهرداری این شهر مجری آنها می باشد و سوالاتی  که دانشجویان تشکل آرمان دانشگاه شیراز در خصوص لزوم اجرای این طرح ها در فضای مجازی از برخی مسولان استان و شهر صدرا داشته اند، از تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز، کارشناسان حوزه عمران، شهرسازی، ترافیک، شهروندان و رسانه ها دعوت می شود در شهرداری صدرا حضور یابند تا مسولان شهرداری و اعضای شورای اسلامی  پاسخگوی تمامی سوالات آنها باشند.

از آنجا که هیچ گونه آدرس مشخص و یا شماره تلفنی از تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز در دسترس نبود از این طریق از این عزیزان دعوت به عمل می آید تا با حضور در جلسه مذکور ضمن بررسی موضوع نتایج به دست آمده را از طریق خبرنگاران و رسانه های حاضر در جلسه به اطلاع شهروندان شهر صدرا و تمامی مردم استان برسانند.

شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا همواره در راستای قانون آماده پاسخگویی و روشنگری در تمام امور مربوط به وظایف خود به تمامی دستگاه های نظارتی، بازرسان، رسانه ها، شهروندان و تشکل های دانشجویی می باشد.