سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
رو عنوان : در دیدار شهردار صدرا و دادستان شیراز عنوان شد
عنوان : حمایت قوه قضائیه از حقوق شهروندان صدرا
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۲

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا:

مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا و حیدر آسیابی دادستان عمومی و انقلاب شیراز با هم دیدار و گفتگو کردند.

ملک زاده شهردار صدرا در این دیدار با اشاره به برخی مشکلات در صدرا گفت:

شهرداری صدرا میراث دار تخلفات فراوانی از گذشته است و در حال حاضر بسیاری از شهروندان درگیر مشکلات ساختمانی و اخذ پروانه هستند و بسیاری از پرونده ها به کمیسیون های مختلف ارسال شده تا رسیدگی قانونی شوند.

وی افزود:

برخورد با متخلفان در حوزه های مختلف همچون باغ شهری ها، انبوه سازی های خارج از پروانه، اضافه بنا، سد معبر مشکلات تردد بین شهری و بسیاری دیگر از مشکلات نیازمند حمایت بیش از پیش قوه قضائیه می باشد که از دستگاه قضا تقاضا داریم در رفع مشکلات شهرداری صدرا را یاری دهند.

حیدر آسیابی دادستان  عمومی و انقلاب شهرستان شیراز هم با اشاره به اینکه در گذشته تخلفات فراوانی در صدرا رخ داده و البته با متخلفان برخورد قانونی هم شده است گفت:

خوشبختانه مدیران فعلی صدرا بر اساس قانون عمل می کنند و اگر تخلفی در حال وقوع باشد ضمن هشدار برخورد سریع و صریح با آن خواهد شد.

دادستان شیراز خاطر نشان شد:

قوه قضائیه در راستای اجرای قانون  از تمامی فعالیت های قانونی شهرداری همچون برخورد با ساخت و ساز های غیر مجاز، اجرای احکام، سد معبر، اجرای آرا کمیسیون ماده صد و تمامی آرا قانونی در راستای احقاق حقوق عامه شهروندان و منافع آنان و شهرداری حمایت خواهیم کرد.

حیدر آسیابی بیان کرد:

به تمامی همکاران هم تاکید می کنیم که با صدور مجوز های قضایی مورد نیاز  پشتیبانی لازم صورت گیرد تا مشکلات شهروندان صدرا رفع گردد.