سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
رو عنوان : وضعیت مشکلات و امنیت در شهر صدرا
عنوان : آرامش و امنیت را در صدرا افزایش می دهیم
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۶

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا : سردار رهام بخش حبیبی و مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا با هدف بررسی وضعیت مشکلات و امنیت در شهر صدرا به گفتگو پرداختند.

در این جلسه مهندس ملک زاده با اشاره به اینکه جمعیت شهر صدرا با سرعت بالایی در حال افزایش است و اکنون به مرز 150 هزار نفر رسیده است گفت: یکی از مهمترین نیازهای شهروندان داشتن امنیت اجتماعی در محل زندگی است که خوشبختانه نیروی انتظامی تاکنون عملکرد خوبی در صدرا داشته است اما با رشد جمعیت نیاز است که تعداد کلانتری ها و نیروی های انتظامی هم به همین نسبت افزایش یابد، همچنین به دلیل تردد بالای وسایل نقلیه در مسیر ورودی به شهر و تقاطع های صدرا نیاز است نیروهای انتظامی و راهنمایی و رانندگی حضور بیشتری داشته باشند .

سردار رهام بخش حبیبی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس گفت: ایجاد امنیت و آرامش وظیفه نیروی انتظامی است و همکاران ما شبانه روز تمام تلاش خود را برای هرچه بهتر انجام دادن وظیفه خود را انجام دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه شهر صدرا دارای شرایط ویژه و خاصی از نظر موقعیت جغرافیایی و جمعیتی است لازم است به طور خاص برای برقراری بیشتر امنیت و آرامش در آن برنامه ریزی شود، از این رو ضمن بازدید میدانی از شهر صدرا تصمیمات مهم و خوبی برای این شهر گرفته خواهد شد.