سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
رو عنوان : شهردار صدرا
عنوان : جلوگیری از بروز حتی یك تصادف هم برای ما مهم است
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۳

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: به دلیل اهمیت بالای موضوع ترافیک در شهر صدرا جلسه ای با حضور مهندس ملک زاده شهردار صدرا، سرهنگ صادق سلیمی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شیراز، سرهنگ اکبری جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی شیراز و سرهنگ لطفی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهر صدرا برگزار شد.

مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا در این خصوص گفت:

با توجه به تصادفات فراوانی که روزانه شاهد آنها هستیم، تصمیم گرفته شد یک جلسه ویژه با رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شیراز برگزار نماییم تا مشکلات شهروندان در این خصوص مطرح گردد و راه های رفع آنها بررسی شود از این رو جلسه ای با حضور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهر شیراز و شهر صدرا برگزار نمودیم.

یکی از موارد مهمی که در این جلسه مطرح شد بحث تقاطع های غیر هم سطح میدان امام رضا (ع) و چهار راه گلها  (سنگی) است که تا چند روز آینده با حضور مسئولان کشوری و استانی عملیات کلنگ زنی آن انجام می شود و در مدت یکسال به بهره برداری می رسند، همچنین موضوع دوربین های نظارت تصویری هم در دستور کار ما قرار دارد و استعلام های لازم گرفته شده و این موضوع هم انجام خواهد شد.

ملک زاده خاطر نشان شد: مصوبات شورای ترافیک هم در دستور کار ما قرار دارد و بسیاری از موارد انجام شده است و یا در دست اقدام است، مواردی همچون رفع سد معبر در برخی معابر شهر همچون بولوار خلیج فارس، دانش، مولانا و دیگر معابر که با همکاری پلیس و شهرداری در حال انجام است.

شهردار صدرا در خصوص طرح اتوبان صدرا به دوکوهک نیز اظهار داشت:

همچنین مسیر صدرا به باجگاه نیز پیشرفت بسیار خوبی دارد و حتی قسمتی از آسفالت آن هم انجام شده است که انتظار می رود در هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.

شهردار صدرا بیان کرد:

یکی از مشکلات شهر صدرا کمبود و علایم هشدار دهنده است که در صدرا به صورت دقیق و کارشناسی نصب شده است از این رو با همکاری پلیس راهور صدرا و شرکت عمران صدرا تمامی تابلوهای راهنمایی و رانندگی صدرا بصورت کامل کارشناسی خواهد شد و اصلاحات خوبی در این زمینه هم انجام خواهد شد.

شهردار صدرا گفت:

جلوگیری از بروز حتی یک حادثه و تصادف نیز برای ما بسیار مهم است و تلاش خواهیم کرد با رفع مشکلات کیفیت زندگی در شهر صدرا افزایش یابد، اکنون کارهای خوبی در خصوص آسفالت و روکش معابر در حال انجام است و به مرور تمامی معابر لکه گیری  و روکش خواهد شد، همچنین دیگر موضوعات نیز در حال پیگیری است که امیدواریم دیگر همکاران و عزیزان در سایر دستگاه ها نیز همکاری مطلوبی با شهرداری صدرا داشته باشند تا بتوانیم مشکلات شهروندان را به حداقل برسانیم و رضایت قلبی آنان را جلب نمائیم.

سلیمی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کلان شهر شیراز گفت:

طبق آماری که بدست آمده شهر صدرا حدود 150 هزار نفر جمعیت ثابت و حدود 110 هزار نفر جمعیت شناور در طول سال دارد و با توجه به شرایط اقلیمی در برخی از ماه های سال در شهر صدرا شاهد حضور گردشگران و مسافران فراوانی از نقاط مختلف کشور است.

همچنین با توجه به اینکه شهر صدرا یک شهر جدید و نوپا است و درمسیر اتوبان جدید شیراز به اصفهان قرار گرفته است و به نوعی حجم  بالایی از تردد را در آینده نزدیک خواهد داشت پیش بینی می شود با آمار بالایی از تصادفات مواجه شویم.

سلیمی خاطر نشان شد:

در حال حاضر 20 درصد از تصادفات منجر به جرح و صدمه برای سرنشینان شهرستان شیراز در محدوده شهر صدرا اتفاق می افتد که آمار بسیار بالایی است و بیشتر این تصادفات به علت تخطی از سرعت مجاز است که باعث واژگونی خودرو و خروج از جاده می باشد همچنین عدم رعایت حق تقدم و عبور از چراغ قرمز نیز یکی از عوامل حادثه ساز در شهر صدرا می باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شیراز با اشاره به اینکه در تصادفات رخ داده در صدرا میانگین سن حادثه دیدگان 25 تا 37 سال است افزود: اصلاح هندسی مسیرها و رفع نقاط حادثه خیز و نصب دوربین های ثبت سرعت و تخلف از جمله راهکار های کاهش تصادفات در شهر صدرا است که خوشبختانه در این خصوص تا کنون شهرداری صدرا همکاری خوبی با مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی داشته است و با کمک شرکت عمران صدرا و شورای اسلامی شهر در شورای ترافیک مشکلات ترافیک بسیاری مورد بحث قرار داده شد و تصمیمات خوبی برای آنان گرفته شد که امیدواریم به زودی اجرایی گردد.

سرهنگ صادق سلیمی بیان کرد:

از هر 5 نفر مصدوم تصادفات صدرا یک نفر دچار نقص عضو و معلولیت می شود که آمار خوبی نیست و شهروندان خصوصا جوانان بایستی قوانین را به خوبی رعایت کنند تا آمار تصادفات منجر به مصدومیت در این شهر کاهش یابد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شیراز گفت:

با پیش بینی خوب شهرداری و شورای اسلامی و شرکت عمران صدرا طرح های خوبی در شهر صدرا در حال اجراء است و یا به زودی عملیات آنها آغاز می شود از جمله اتوبان صدرا دوکوهک ، صدرا به باجگاه ، تقاطع میدان امام رضا (ع) تقاطع میدان گلها و اصلاح هندسی در معابر که در روان سازی ترافیک و کاهش تصادفات تاثیر بالایی خواهند داشت و امیدواریم بزودی شاهد بهره برداری از این طرح ها می باشیم.

وی در پایان بیان کرد: