سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
رو عنوان : درگذشت مادر شهیدان حسین نژادیان و امام جمعه شهر صدرا
عنوان : پیام تسلیت شهردار و رییس شورای اسلامی صدرا به مناسبت درگذشت مادر شهیدان حسین نژادیان و امام جمعه شهر صدرا
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۴

شهردار و رییس شورای اسلامی شهر صدرا  در پیامی مشترک درگذشت مادر شهیدان غلامرضا و حسن حسین نژادیان و امام جمعه شهر صدرا را تسلیت گفتند.

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا ، در متن پیام مهندس ملک زاده شهردار و مهندس دوانی رییس شورای اسلامی شهر صدرا  آمده است:
درگذشت اسوه صبر و ایثار، ایمان و مقاومت مرحومه روبخیر برات زاده مادرشهیدان سردار غلامرضا و حسن حسین نژادیان از دلاوران دوران دفاع مقدس، موجب تاثر و تألم شد.
مادران مومنه شهدا که عزیز ترین هستی خود را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند، اسوه های واقعی ایثار و گذشت هستند، که در سایه ارادت خالصانه به خاندان عصمت و طهارت(ع) و با تاسی به سیره حضر حضرت صدیقه کبری ، فاطمه زهرا (س)، فرزندان شجاع، بصیر و انقلابی تربیت و در دفاع از ارزش‌ها، تقدیم ایران اسلامی کردند .
اینجانبان مصیبت وارده را به خانواده های محترم حسین نژادیان ، برات زاده و شهروندان عزیز شهر رامهرمز و صدرا  تسلیت می‌گوییم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت واسعه و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان، صبر و اجر مسئلت داریم.

مرحومه روبخیر برات زاده مادرشهیدان سردار غلامرضا و حسن حسین نژادیان در سن 85 سالگی به فرزندان شهیدش پیوست...

پیکر مادرشهیدان حسین نژادیان ، ساعت 18:00  فردا چهارشنبه پنجم تیر ماه از محل مهدیه شهر رامهرمز تشییع می شود.