سه‌شنبه, 28 خرداد 1398
رو عنوان : دوانی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا
عنوان : تمامی اقدامات ثبت احوال به مردم صدرا ارائه شود
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۱

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا با گذشت بیش از 30 سال از ایجاد شهر صدرا اما همچنان مردم این شهر از نبود بسیاری از امکانات و خدمات گلایه دارند، از ابتدایی ترین نیازهای شهروندان صدرا انجام خدمات ثبت احوال در این شهر است تا بتوانند کارهایی همچون صدور شناسنامه نوزاد که هویّت فرزندان این شهر را در شناسنامه آنها به نام صدرا ثبت می کند را داشته باشند.

با تلاش های فراوان نمایندگی ثبت احوال در شهر صدرا مدتی است که شروع به کار کرده است اما جوابگوی نیاز شهروندان نیست به همین دلیل شورای اسلامی شهر صدرا جلسه ای با رئیس حوزه 4 ثبت احوال شیراز که در شهر صدرا حضور دارند برگزار شد تا خواسته های شهروندان را به گوش آنان برسانند.

مهندس حسام دوانی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در این جلسه بیان کرد:

هویّت یک شهر را ابتدا در شناسنامه های شهروندان یک شهر می بایست یافت، که متاسفانه در صدرا به خوبی به آن پرداخت نشده است و هزاران نوزاد،  در صدرا متولد شده اند که این زیبنده شهر صدرا نیست و یا برای صدور یک گواهی فوت، بایستی مردم عزیز صدرا به شیراز مراجعه کنند و بسیاری خدمات دیگر که  نیاز هر روز مردم صدرا در این حوزه است، لذا ضمن قدردانی از ایجاد این نمایندگی از مدیر کل ثبت احوال درخواست می کنیم به صورت ویژه نسبت به ایجاد اداره ثبت احوال صدرا اقدام نمایند تا ضمن رفع مشکلات شهروندان  صدرا، شهروندان شمال غرب شیراز هم بتوانند از خدمات آن بهره مند گردنند.

دوانی افزود:

در این خصوص شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا هم آمادگی خود را اعلام میکند که برای پیگیری اختصاص زمین به صورت رایگان و امکانات مورد نیاز توان خود را به کار گیرد .

رئیس شورا ی اسلامی شهر صدرا خاطر نشان شد:

در حال حاضر صدها نفر از صدرا به اداره ثبت احوال کوی زهرا شیراز که در فاصله ای حدود 40 کیلومتر را دارد، طی می کنند تا خدمات دریافت کنند و این یعنی اختصاص یک روز برای رفت و آمد و انجام یک کار ساده که اگر در صدرا اداره کامل وجود داشت در کمتر از نیم ساعت انجان می شد، از این رو مدیران ارشد استان از جمله استاندار محترم فارس بایستی به مشکلات شهر صدرا توجه خاص و ویژه ای داشته باشند زیرا حق مردم این شهر دارا بودن از اولین خدمات دولتی در این شهر است.

در این جلسه سید حسن هاشمی رئیس ثبت احوال ناحیه 4 شیراز که در صدرا مستقر می باشد گفت: خوشبختانه چند ماهی است که نمایندگی اداره ثبت احوال در صدرا ایجاد شده است اما از 120 خدمت ثبت احوال تنها قادر به ارائه 4 خدمت، صدور شناسنامه نوزاد، گواهی فوت ، پاسخ به استعلامات و تاییدیه مشخصات است که نمیتواند جوابگوی نیازهای شهروندان عزیز باشد.

هاشمی افزود:

اداره کل ثبت احوال استان هم بسیار مشتاق است که در صدرا یک اداره کامل و مستقل ایجاد شود که برای تحقق این موضوع وجود یک ساختمان اداری نیاز ابتدایی این ادره است که خوشبختانه مسولان شهر صدرا اعلام کرده اند می توانند زمین مناسب را بصورت رایگان در اختیار اداره ثبت احوال قرار دهند. همچنین برای ساخت و تجهیز ای ساختمان نیز سایر دستگاها می بایست کمک نمایند که خوشبختانه مسولان شهرستان شیراز و شهر صدرا اعلام آمادگی کرده اند.

رئیس اداره ثبت احوال ناحیه 4 شیراز خاطر نشان شد:

امیدواریم هرچه سریعتر زمین مناسب از طرف شرکت عمران صدرا به ثبت احوال اختصاص یابد تا بتوانیم نسبت به ساخت و تجهیز آن اقدام نماییم.

نمایندگی اداره ثبت احوال در صدرا هم اکنون در خیابان دنا مجتمع مروارید واحد 70 قرار دارد که شهروندان می توانند به آن مراجعه نمایند.