سه‌شنبه, 28 خرداد 1398
رو عنوان : حضور شهردار و شورای شهر صدرا در مراسم امام جمعه کازرون
عنوان : مراسم تشیع و تدفین امام جمعه فقید كازرون حجت‌الاسلام و المسلمین خرسند
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۱

به گزارش پایگاه خبری شهر صدرا پیکر شهید حجت الاسلام و المسلمین خرسند امام جمعه شهرستان کازرون بر دوش مردم این شهروبا حضورمهندس ملک زاده شهردار صدرا، مهندس دوانی رئیس شورای اسلامی صدرا، شهرام ملک زاده رئیس کمیسیون فرهنگی وجناب آقای حسین نژادیان امام جمعه صدرا و مقامات کشوری و استانی از محل شهدای گمنام تشییع و در امام زاده سید محمد نور بخش (ع) خاکسپاری شد.

شهرداری وشورای اسلامی شهر صدرا ، به نمایندگی از مردم شریف و ولایتمدار شهر صدرا، این ضایعه اسفبار را به مردم شهیدپرور شهرستان کازرون وبیت مکرم ایشان ،  تسلیت عرض نموده واز پیشگاه حضرت حق برای آن فقید سعید ،غفران واسعه الهی وجهت بازماندگان صبر واجر جزیل مسالت می نماید.