سه‌شنبه, 28 خرداد 1398
رو عنوان : روز قدس، آرمان انقلاب
عنوان : دوانی رئیس شوراء و اعضای شورای شهر صدرا طی پیامی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل آوردند
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۹

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: دوانی رئیس شورای اسلامی و دیگر اعضای شورای صدرا طی بیانیه ای از شهروندان عزیز صدرا برای حضور باشکوه و پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آوردند.

در این بیانیه آمده است:

انقلاب اسلامی ایران، حرکتی شکوهمند در عرصه تحولات سیاسی قرن حاضر بود که با تقویت روح استکبارستیزی در میان مستضعفان جهان، از جمله مردم ستم دیده فلسطین، برای مبارزه و رهایی از چنگال استکبار، نشاطی تازه پدید آورد. انقلاب ایران، آرمانِ آزادی قدس را یکی از اهداف جهانی اش نامید. انتخاب روز قدس از سوی امید مستضعفان جهان، نشان داد که انقلاب اسلامی به وسعتی فراتر از خاک ایران می اندیشد و هرگز در درون مرزهای خود زندانی نخواهد شد.