چهارشنبه, 1 خرداد 1398
رو عنوان : ملک زاده شهردار صدرا
عنوان : حمایت از هنرمندان از وظایف شهرداری ها است
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۴

مهندس عباس ملک زاده، شهردار صدرا گفت: یکی از وظایف شهرداری ها حمایت از هنرمندان و بهره مندی از هنر آن ها در جهت ارتقای سطح فرهنگی جامعه است .

ملک زاده ادامه داد: از این رو شهرداری صدار با همکاری شرکت عمران شهر جدید صدرا و مؤسسه فرهنگی و هنری آوای ایرانی به همت انجمن خوشنویسان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، «نمایشگاه دستخط 3» را برگزار می کند .

ملک زاده افزود: این نمایشگاه در عصر روز هفتم اردیبهشت ماه جاری در مجموعه شهرسبز گشایش خواهد یافت .

شهردار صدار اضافه کرد: در این نمایشگاه میزبان سه تن از چهره های برجسته هنر خوشنویسی، استاد غلامحسین امیرخانی، استاد علی شیرازی و استاد مجتبی ملک زاده خواهیم بود تا عرصه خوشنویسی شیراز را با با حضورشان گرم کنند و علاقمندان این هنر ملی بتوانند بیشتر از وجودشان بهره ببرند .

وی خاطرنشان کرد: در جهت استفاده کاربردی و ارتقای سطح هنر بومی خوشنویسی که از هنرهای ایرانی اسلامی است، کارگاه های آموزشی خط نستعلیق توسط استاد صندوق آبادی، نایب رییس شورای عالی و استاد پارس مهر در زمینه قطعه سازی در روز های یکشنبه و دوشنبه در محل شهر سبز شهرک صدرا می باشد .

ملک زاده ابراز امیدواری کرد: بر همه ماست تا نه تنها از هنرهای ایرانی – اسلامی خود نگهداری کنیم، بلکه باید زمینه ساز گسترش و ارتقای کمی و کیفی آن ها باشیم که یکی از این هنرهای بسیار مهم که ادبیات و زبان پارسی را پاسبانی کرده، همین هنر خوشنویسی است .

وی تأکید کرد: خط و زبان هر جامعه ای، یکی از مهم ترین، اصلی ترین و اصیل ترین بعد هویتی هر جامعه است که فرهنگ جامعه را نیز تحت تأثیر قرار می دهد