پنج‌شنبه, 2 خرداد 1398
عنوان : تقدیر رئیس و اعضای شورا از شهردار صدرا
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۴

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا با حضور در دفتر کار شهردار صدرا از وی تقدیر کردند.

با حضور مهندس دوانی رئیس شورای اسلامی و مهندس حمیدرضا صادقی،خسرو  رزمجویی،مهندس مسعود رحیمی، مهدی کشاورزی،شهرام ملک زاده و مهندس رحمان چوبینه از خدمات مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا به دلیل عملکرد خوب در بارندگی های نوروز امسال و خدمات سال 97 قدردانی شد.

مهندس حسام دوانی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا گفت: در سال گذشته خوشبختانه شهرداری عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست ضمن تحقق کامل بودجه ،بسیاری از درخواست های مردم را پاسخگو باشد و مقدمات طرح های عمرانی را فراهم آورد ، همچنین در ایام عید نوروز با وجود بارش های سنگین و سیل آسا خوشبختانه ما در صدرا شاهد رخداد خاصی نبودیم زیرا شهردار صدرا شخصا در این ایام در محل کار حضور داشت و شخصا مشکلات مربوط به سیلابها و بارندگی ها را در سطح شهر مدیریرت و کنترل می کرد که باعث شد با کمترین آبگرقتی و سیلاب در سطح شهر مواجهه شویم.

رئیس شورای اسلامی شهر صدرا افزود: پیش بینی به هنگام و برنامه ریزی مناسب و رفع نواقص زیرساختی در نقاط مختلف شهر صدرا باعث شد در روزهایی که بسیاری از شهرهای کلان و کوچک با مشکل سیل دست و پنجه نرم می کنند مردم صدرا با خاطری آسوده در سطح شهر تردد نمایند و به کارهای روزمره خود برسند.

دوانی بیان کرد: همچنین شهردار محترم در سال 97 پیگیر بسیاری از مشکلات شهر صدرا بودند که جای تقدیر دارد و امیدواریم این تلاش ها در سال جدید نیز ادامه داشته باشد تا تمامی مشکلات شهروندان همچون روکش آسفالت و لکه گیری معابر و ناوگان حمل و نقل عمومی در سال جدید رفع گردد .

مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا نیز گفت: من در قبال تمامی شهروندان صدرا مسئول هستم و وظیفه دارم با تمام توان نسبت به رفع مشکلات و گرفتاریهای شهروندان در تمامی حوزه های شهری اقدام نمایم زیرا این وظیفه ذاتی شهردار و شهرداری است.

در سال گذشته طبق گفته های شهروندان عملکرد شهرداری تغییرات مثبتی داشت، بطوری که در نحوه برخورد و هم انجام امور ارباب رجوع توسط کارمندان شاهد رضایت نسبی در بین مراجعه کنندگان بودیم که جای تقدیر دارد، البته این به این معنی نیست که کمبود و کاستی وجود ندارد و هستند کارکنانی که ممکن در کار خود کوتاهی کرده و یا در نحوه برخورد با اراباب رجوع در برخی موارد رفتار شایسته ای نداشته باشند که این افراد شناسایی و برخورد لازم انجام خواهد شد.

ملک زاده خاطر نشان شد: از مهمترین مشکلات شهر صدرا و خواسته های به حق شهروندان وضعیت آسفالت خیابان ها و معابر سطح شهر است که در بارندگی های اخیر به دلیل اینکه در گذشته آسفالت استاندارد استفاده نشده بود اکنون شاهد مشکلات فراوانی در این زمینه هستیم ، خوشبختانه برای رفع این مشکل برنامه ریزی خوبی صورت گرفته تا با حمایت شورای شهر در سال جاری نسبت به روکش آسفالت خیابان ها و لکه گیری آنها اقدامات وسیعی انجام گیرد و طبق قراردادی که با پیمانکار بسته شده کار آسفالت و روکش بلوار حافظ در مرحله نخست شروع شده است که به سرعت سایر معابر نیز روکش خواهد شد تا این مشکل برطرف شود.

از دیگر مشکلات شهر صدرا سیستم حمل نقل عمومی است که با رشد سریع جمعیت در این شهر سیستم فعلی جوابگوی نیاز شهروندان عزیز نیست و با برنامه ریزی انجام شده پایانه بزرگی در میدان امام رضا(ع) در حال ساخت است تا شهروندان بتوانند از آن بهره مند گردند همچنین تعداد 20 مینی بوس که سال گذشته خریداری شد بزودی طبق فراخوان عمومی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد تا بتوانند جابجایی مسافر در سطح شهر را بسرعت انجام دهند ، علاوه بر این ، تعداد 6 اتوبوس هم به ناوگان اتوبوس رانی افزوده شده است ، شهرداری شیراز هم همکاری و تعامل خوبی با شهرداری صدرا دارد و قرار است در حمل و نقل مسافر طبق برنامه ای ویژه خدمات خوبی به شهروندان ارائه دهیم.

شهردار صدرا بیان کرد: یکی از درخواست های شهروندان که سال هاست انجام نشده و گامی برای رفع آن برداشته نشده، سیستم پرداخت الترونیک بر روی اتوبوس ها است ، به همین دلیل از سال گذشته تلاش های فراوانی برای راه اندازی سیستم پرداخت الکترونیک یکپارچه بین شهرداری شیراز و صدرا شد که به دلایل مختلف اجرایی نشد اما در سال جدید و با پیگیری های فراوان بزودی بر روی تمامی اتوبوس ها و مینی بوس های شهر صدرا سیستم پرداخت الکترونیک نصب خواهد شد و شهروندان می توانند از آن بهره مند شوند.

همچنین برای سال 98 نیز در زمینه های مختلف عمرانی، فرهنگی ، ورزشی و ایجاد زیرساختها برنامه های فروانی تدارک دیده ایم که بزودی اعلام خواهد شد .

در این مراسم از سوی مهندس ملک زاده شهردار صدرا و مهندس حسام دوانی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا از مهندس رحمان چوبینه رئیس کمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی صدرا که در ایام نوروز و بارندگی های شدید اخیر بصورت تمام وقت در کنار شهردار و سایر نیروهای خدمات شهر حضور داشته  و نسبت به رفع مشکلات تلاش های فراوانی نمود تقدیر گردید .