پنج‌شنبه, 29 فروردين 1398
عنوان : تجلیل شهردار و شورای شهر صدرا از پاسداران انقلاب اسلامی
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۵

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا: همزمان با ایام روز پاسدار، جانباز و تروریستی خواندن سپاه از سوی رئیس جمهور آمریکا ،  مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا به همراه رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا با حضور در ناحیه مقاومت سپاه محمد رسول الله شیراز ضمن دیدار با سرهنگ حسینی  فرمانده این ناحیه از تلاش ها و خدمات سپاه در خدمت به مردم و دفاع از ایران اسلامی تجلیل کردند.

مهندس ملک زاده شهردار صدرا در این دیدار گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ستون های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و از ابتدای پیروزی انقلاب همواره در خدمت مردم و دفاع از کشور بوده اند و اگر سپاه نبود اکنون آرامش و امنیت در کشور نبود.

وی افزود: ما مسئولان در هر پست و مقامی همواره می بایست از خدمات جانبازان ، پاسداران، بسیجیان و شهدای عزیز که در دوره های مختلف از کشور دفاع کرده و با خون خود امنیت را به مردم هدیه داده اند همواره یاد کنیم و به آنها احترام بگذاریم زیرا ما مدیون این عزیزان هستیم.

شهردار صدرا با اشاره به سخنان رئیس جمهور آمریکا گفت: هرگاه دشمنان کشور ما خصوصا آمریکا از کسی یا گروهی ضربه دیده اند و نتوانسته اند در آن نفوذ کنند از راه های گوناگون تلاش می کنند تا به آنها ضربه وارد کنند، اکنون هم سپاه را مانع بزرگی بر سر راله خود برای نفوذ در منطقه و ایران اسلامی می دانند از این رو با تروریستی خواندن سپاه می خواهند به آن ضربه وارد کنند که خوشبختانه با دفاع مردم عزیز از سپاه روبرو شده اند ، همچنین کشورهای دنیا نیز از این تصمیم ترامپ استقبال خوبی نکرده اند که نشان دهنده محبوبیت سپاه در بین سایر کشورها نیز ملتها نیز  اشد.

مهندس حسام پرواز دوانی  رئیس رشورای اسلامی شهر صدرا ضمن تبریک این ایام خجسته گفت: همه ما خود را سپاهی می دانیم و همواره مدیون رشادتهای پاسداران عزیز هستیم و این حرکات بچه گانه آمریکائیها نتنها از اعتبار ایران و سپاه کم نکرده است بلکه باعث شده اتحاد مردم ایران و علاقع آنها به سپاه و پاسداران بیشتر هم شود ، بطوریکه اکنون در تمام کشور شاهد راه اندازی کمپین هایی باموضوع حمایت از پاسداران هستیم که بصورت خود جوش و مردمی شکل گرفته اند.

وی افزود: دشمنان ما بدانند مردم ایران همه پاسدار هستند، پاسدار تمام ارزش ها و دستاوردهای انقلاب،  هیچ گاه و با اعمال هر نوع تحدید ، تحریم و یا محدودیتی ملت ایران از آرمانهای انقلابی خود پا پس نمی کشند و هواره پیرو ولایت و نظام اسلامی خواهند بود.

سرهنگ سید حسین حسینی فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول الله شیراز در این دیدار گفت: مجموعه سپاه همواره مورد هجمه دشمنان و منافقین داخلی  وخارجی  قرار داشته است زیرا سپاه ستون اصلی انقلاب است و اگر سپاه ضعیف گردد ممکن است کشور هم دچار ضعف گردد.

اما جوانان انقلابی و پرشور ما در این سالها نشان داده اند سپاه هر روز قوتی تر از گذشته به کار و دفاع خود از میهن عزیز ادامه می دهد.

حسینی خاطر نشان شد: مجموعه سپاه با توجه به تواناییهلای مختلفی که دارد در تمام زمینه ها حضور یافته و به مردم کمک می کند همچون موضوع سیل و زلزله که سپاه از همان ساعات نخستین در مناطق مورد نیاز حضور یافته و با تمام تجخیزات به مردم خدمت رسانی می کنند/

وی همچنین در خصوص تصمیم اخیر ترامپ نیز گفت: در این تصمیم سپاه متضرر نشده و نخواهد شد و این آمریکا و طرفداران او هستند که با مخالفت شدید مردم ایران و سایر کشور ها مواجهه شده اند

همچنین در این دیدار حجت الاسلام سید مهدی حسینی نیک فرمانده پایگاه مقاومت شهرداری صدرا نیز گفت: سپاه از ابتدای شکل گیری تا کنون تمام نقشه های آمریکاییها و دیگر دشمانان انقلاب را همواره خنثی نموده از این آمریکا و رهبران آن سپاه را در لیست تروریست قرار می دهند چون راه دیگری برای اعمال فشار بر ملت این ندارند که این موضوع نیز با حمایت همه جانبه مردم و مسئولین خنثی شد و بهانه ای برای همدلی مردم و سپاه شد.

حسینی نیک  با اشاره به اینکه امسال با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی  سال رونق اقتصادی نام گذاری شده است افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا نیز حمایت خود را از محصولات ایرانی اعلام می دارد و تلاش می کند تا اقتصاد کشور رونق بیشتری گیرد و از این طریق ضربه بزرگ دیگری به آمریکا و دشمنان ملت وارد خواهد شد.