پنج‌شنبه, 29 فروردين 1398
رو عنوان : مدیریت پیش از بحران در شهرداری صدرا
عنوان : حضور شهردار صدرا در بین نیروهای خدمات شهری
 ۱۳۹۸/۰۱/۰۶
مدیریت پیش از بحران در شهرداری صدرا حضور شهردار صدرا در بین نیروهای خدمات شهری به گزارش روابط عمومی شهرداری صدرا: مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا از نخستین ساعات بارش باران در صدرا شخصا در سطح شهر حضور یافته تا با مدیریت در صحنه از بروز حوادث احتمالی جلوگیری نمایند. شهردار صدرا اعلام کرد:، شهرداری صدرا با آماده باش بیش از 100 نیروی آتش نشان، امدادگر و خدمات شهری ضمن بازگشایی و لایرونی جداول سطح شهر، مدیریت بحران را بخوبی اجرایی نموده و با تدابیر و برنامه ریزی منظم، دقیق و حضور تمام نیروها تاکنون از بروز هرگونه حادثه جلوگیری کرده اند. مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا بیان کرد: در یک سال گذشته بیش از یکصد میلیارد ریال برای بازسازی جداول، آبراه ها و لایروبی آنها هزینه شده است، همچنین در نقاط حادثه خیز نیز تمهیداتی پیش بینی و اجرایی گردیده تا از بروز حوادثی همچون سیل جلوگیری شود و نتیجه این خدمات را در بارش های سیل آسای اخیر می توان بخوبی مشاهده کرد بطوری که در شهر صدرا تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر جاری شدن سیل گزارش نشده است. اینگونه مدیریت پیش از بحران بایستی در سایر شهرها و استانهای حادثه خیز کشور نیز اجرایی گردد تا شهروندان، مسافران و تمامی هموطنان در مواقع بروز بحران و حادثه کمترین خسارت جانی و مادی به آنها وارد شود و یا در امنیت کامل از باران، این نعمت الهی بهره مند گردند.