سه‌شنبه, 28 اسفند 1397
عنوان : جلسه ستاد نوروزی شهر صدرا برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۷

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا : با حضور مهندس علیرضا رفیعی معاون اجرایی شهرداری صدرا و مسئولان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرایی و نهاد های شهر صدرا جلسه ستاد نوروزی این شهر برگزار شد.

مهندس علیرضا رفیعی معاون اجرایی شهرداری صدرا گفت: با توجه به اینکه شهر صدرا در نزدیکی شیراز قرار دارد و کلانشهر شیراز در ایام نوروز پذیرای میلیونها گردشگر می باشد به همین دلیل شهر صدرا نیز یکی از مقاصد مهم میهمانان نوروزی برای اسکان و بازدید از اماکن گردشگری می باشد و ما بایستی شرایط را برای میزبانی از میهمانان نوروزی به خوبی تدارک دهیم.

رفیعی گفت: به همین منظور بایستی به برخی موضوعات توجه خاصی شود تا میهمانان نوروزی دچار مشکل و یا سردگمی در صدرا نشوند، از این رو شهرداری صدرا درحال تهیه نقشه شهر می باشد که در آن ادرس مدارس اماکن مذهبی همچون مساجد، بیمارستانها، درمانگاه ها داروخانه ها و سایر نقاط در آن مشخص شده است که امیدواریم تا آغاز تعطیلات و ورود میهمانان آماده شود. وی از سایر دستگاه ها درخواست کرد برای میزبانی خوب از میهمانان تمام انمکانات خود را بکار گیرند.

معاون اجرایی شهرداری صدرا عنوان کرد:  در پارک ها بحث نصب چادر ممنوع است اما برای اینکه میهمانان بتوانند اسکان مناسبی داشته باشند  علاوه بر آن محل هایی را که آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد  به اسکان مهمانان  اختصاص داده اند شهرداری صدرا نیز محلی را برای برپا کردن چادر اختصاص داده است تا عزیزان میهمان بتوانند در آن محل اسکان یابند.

همچنین با همکاری سایر دستگاه ها همچون آموزش و پرورش، هلااحمر، بهزیستی، اورژانس نیروی انظامی و شهرداری یک ایستگاه استقبال و اطلاع رسانی در ورودی شهر یعنی میدان امام رضا ایجاد خواهد شد تا اطلاعات لازم به میهمانان داده شود .

رفیعی خاطر نشان شد: یکی از گلایه های مهم شهروندان موضوع کیفیت آسفالت برخی معابر اصلی می باشد که برای رفع اشکالات آسفالت معابر ، لکه گیری روکش آنها با یک پیمانکار قراردای بسته شده ست که با مهی شدن شرایط آب وهوا کار لکه گیری خیابانها به سرعت انجام خواهد شد.

همچنین شهرداری صدرا موضوع اماده سازی  پارکها و بوستانهای این شهر را هم در دستور کار خود قرار داده است و همکاران ما درحال بازسازی تجهیزات پارکها و مناسب سازی آنها هستند و برخی وسایل سرگرمی و مبلمان نیز خریداری شده است که تا پایان سال نصب خواهند شد.