سه‌شنبه, 1 مرداد 1398
عنوان : شهرداری صدرا قهرمان مسابقات شهرداری های استان
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۰

چهارمین جشنواره فرهنگی و ورزشی کارکنان شهرداری های استان فارس با حضور 22 شهرداری و میزبانی شهرداری صدرا برگزار شد
محمد علی توسلی سرپرست برگزاری این مسابقات گفت: در این رقابت ها ورزشکاران در رشته های فوتسال، پرتاب توپ بسکتبال، تنیس روی میز، طناب کشی و دارت با هم رقابت کردند که در مجموع تیم صدرا با 160 امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد و تیم های جهرم و سعادت شهر نیز هرکدام با 157 و 153 امتیاز عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
اما در بخش طناب کشی، تیم های صدرا ، جهرم و فراشبند اول تا سوم شدند
در بخش فوتسال تیم های مرودشت و صدرا اول و دوم شدند
در بخش پنالتی بسکتبال، شهرداری صدرا قهرمان شد و جهرم و سعادت شهر عناوین دوم و سوم را بدست آوردند. در بخش تنیس روی میز شهرداری صدرا، جهرم و فراشبند به ترتیب اول تا سوم شدند. در بخش دارت نیز جهرم قهرمان شد، سعادت شهر دوم و قائمیه بر سکوی سوم ایستاد.
در حاشیه این رقابتها مهندس عباس ملک زاده شهردار صدرا گفت :خوشبختانه میزبانی چهارمین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی شهرداری ها به صدرا داده شد تا فرصتی باشد برای آشنایی کارکنان دیگر شهرداری ها با شهر صدرا ، مجموعه شهرداری صدرا و فعالیت هایی که در این شهر در حال انجام است. همچنین کارمندان از این فرصت به خوبی استفاده کرده و ضمن ایجاد ساعاتی پر نشاط از تجربیات یکدیگر نیز بهره بردند. البته برگزاری این مسابقات با تعداد شرکت کننده بالا با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، شورای شهر، شرکت عمران صدرا و سازمان همیاری  شهرداری ها بخوبی برگزار شد که جا دارد از مدیران و کارکنان  آنها که همکاری بسیار خوبی داشتند، تقدیر نمایم.
شهردار صدرا خاطر نشان شد: کار خوب تیم های برتر در این مسابقات که تا کنون در کمتر مسابقه ای انجام شده، شایسته ی تقدیر و تحسین بسیار است. تیم های برتر تصمیم گرفتند هدایای نقدی خود را در آستانه ی عید نوروز به افراد نیازمند و نهادهای حمایتی اهدا کنند که نشان از روحیه ی پهلوانی این عزیزان می باشد.
همچنین صالح مشتاقی لار رئیس سازمان همیاری شهرداری های استان در حاشیه این مسابقات گفت: چهارمین دوره جشنواره ی فرهنگی ورزشی شهرداری های استان فارس به همت سازمان همیاری و همچنین مشارکت همیاری شرکت عمران شهر جدید صدرا ، شهرداری صدرا و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
وی افزود: در این دوره از مسابقات 23 شهرداری در قالب بیس از40 تیم و 6 رشته ی ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند. مسابقات سطح کیفی بسیار بالایی داشت و هدف اصلی از برگزاری این مسابقات بوجود آوردن رضایت شغلی، تنوع و نشاط بین کارمندان شهرداریها بود که جزء خدوم ترین نیروهای مجموعه ی استان هستند.
وی در ادامه گفت: شهرداری صدرا در مجموع امتیازات تیمی به مقام اول دست یافت و شهرداری جهرم و سعادت شهر نیز به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
وی در پایان از عوامل اجرایی این مسابقه، داوران و شهرداران تقدیر و تشکر نمود.