سه‌شنبه, 28 اسفند 1397
عنوان : دیدار نماینده ی ولی فقیه در فارس با شهردار و شورای شهر صدرا
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۷

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا، آیت ا دژکام، نماینده ی ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه ی شیراز، صبح امروز با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، مهندس ملک زاده، شهردار صدرا، با ارائه ی گزارشی، نماینده ی ولی فقیه را در جریان امور شهر صدرا قرار دادند.

همچنین، مهندس دوانی، رئیس شورای اسلامی شهر صدرا و دیگر اعضای شورا نیز، عملکرد شهرداری و شورا و خواسته ها و مشکلات شهروندان صدرا را عنوان کردند. از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه، تسریع در ساخت جاده ی باجگاه به صدرا، حضور نماینده ی دولت در شهر و ساخت زیرساخت های لازم شهروندان بود. همچنین همکاری و تعامل برخی دستگاه ها با مجریان طرح های عمرانی نیز از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا مطرح نمودند.

آیت ا... لطف ا... دژکام، نماینده ی ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز نیز ضمن اطلاع از وضعیت سیستم های اداری شهر صدرا، از کمبودهای شهر صدرا مطلع شدند.

در این جلسه، رئیس و اعضای شورا و شهردار صدرا، از نماینده ی ولی فقیه درخواست کردند ضمن بازدید از شهر صدرا به همراه مدیران استانی، جلسه ی شورای اداری استان در شهر صدرا برگزار گردد تا مشکلات بزرگ این شهر، با حضور مسئولین استانی و شهرستان بررسی گردد و نسبت به رفع آنها دستورات و اقدامات لازم صورت گیرد.