سه‌شنبه, 28 اسفند 1397
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

رئیس کمیسیون خدمات شهر شورای شهر صدرا

در بارندگی های اخیر کمترین آبگرفتگی را داشتیم

به گزارش پایگاه خبری شهرداری صدرا، مهندس رحمان چوبیه رئیس کمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی شهر صدرا با اشاره به اینکه در بارندگی های اخیر شاهد کمترین مشکل و آبگرفتگی در صدرا بودیم گفت: در یک سال اخیر با برنامه ریزی و شناسایی نقاطی که در گذشته باعث آبگرفتگی در سطح معابر می شد نسبت به اصلاح انها اقدام نمودیم.

وی افزود: با تمهیداتی که شهردار محترم و و مجموعه ی شورای اسلامی و پرسنل محترم شهرداری داشتند، نقاطی که در سالهای گذشته مشکل دار بودند شناسایی شده و رفع عیب شدند، مکانهایی که نیاز به جدول آبهای سطحی و عرضی داشتند، جدول و عرضی احداث شده و جدول هایی که نیاز به لایروبی داشتند هم لایروبی شد که این اقدامات باعث شد در بارندگی های اخیر شاهد کمترین مشکل در سطح شهر باشیم، البته در برخی معابر آبهای سطحی وارد خیابانها و معابر می شد که آن هم بدلیل شدت بارش ها و نزول رحمت الهی بود که در این مواقع بصورت طبیعی در همه شهرها مشاهده می شود و بصورت مقطعی ایجاد شده و پس از مدت کوتاهی رفع می شود البته برای رفع  این موضوع هم شهرداری برنامه هایی در دست اجرا دارد که با اجرایی شدن آنها دیگر شاهد این مشکل هم نخواهیم بود.

چوبینه خاطر نشان شد: در این ایام تمامی واحدهای حمل و نقل، خدمات شهر،فضای سبز ، عمران و مجموعه ی شورای اسلامی شهر در کنار معاونین شهرداری با تشکیل ستاد مدیریت بحران آمادگی رفع هرنوع مشکلی در سطح شهر را دارا هستند و با تمام امکانات و بکارگیری بیش از 70 نفر از واحد خدمات شهر و سایر واحدها هرنوع مشکلی را در کمترین زمان رفع می کنند.

رئیس کمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی شهر صدرا با اعلام اینکه شهروندان می توانند در مواجهه با هرگونه مشکل در سطح شهر با شماره 137 تماس بگیرند گفت: از شهروندان محترم و عزیز صدرا درخواست می کنم  از پر کردن جداول جلوی درب ورودی منازل برای تردد ، بجای پل خوددرای کنند زیرا این کار باعث گرفتگی معابر خواهد شد و آسیب آن تنها متوجه شهر و شهروندان می شود.